Döbrösi Laura Anger Zsolt Aranyélet (sorozat) HBO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagysikerű Aranyélet című sorozat stábja már javában forgat, ráadásul az HBO egy újabb képet is mutatott a munkálatokról.

Forgatják az Aranyélet második évadát, a folytatás már teljesen magyar forgatókönyv alapján készül. A sorozat főbb szerepeiben Anger Zsolt, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura és Olasz Renátó tűnnek fel. A dráma egy olyan családról szól, ahol

minden csak a pénzről és a látszatról szól.

hozzájuk pedig több új arc is csatlakozik. A Miklósi család barátja, Hollós Endre továbbra is kulcsfigurája lesz a történetnek, a magyar HBO pedig mutatott egy képet róla: Anger Zsolt épp a medence mellett pózol, a felirat pedig mellette így hangzik: "Na, tanulj valamit: így lehetsz az élet császára!"

Forrás: HBO Aranyélet

Így még nem láthattad az Aranyélet szereplőit - Fotó!

Tavaly novemberben került képernyőre a magyar készítésű sorozat első epizódja. Most a műsor hangulatát remekül visszaadó plakát készült, mely mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.