Dióssy Klárinak minden nap rémálom Jakupcsek székében

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
Ridikül (műsor) Dióssy Klári Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart, amikor 2015 decemberében elbocsátotta a köztévé Jakupcsek Gabriellát és helyette Dióssy Klárit ültette a csatorna sikerműsorbába, a Ridikülbe.

Klári életét azonban megkeserítik a kommentelők, a nézők nem tudnak megbarátkozni azzal, hogy "elfoglalta" kedves tévésük helyét. Klári egy kolléganője megszólalt a témában: "Az egészben az a legszomorúbb, hogy azoknak, akik őt támadják, nincs tudomásuk Klári igazi arcáról, sem pedig a száraz tényekről. Neki ugyanis nem volt választási lehetősége. Ha nemet mond, nem hogy 'Ridikülje', de talán munkája sincs. Ő nem hajtott Jakupcsek pozíciójára, és minden nap rémálom számára, amit abban az elátkozott székben kell töltenie, de ő ebből semmit nem mutat kifelé" - nyilatkozta a Sorry magazinnak a kolléganő és hozzátette,ha nem lesz változás, Klári kénytelen lesz feladni álmát, és lemondani a rábízott feladatot.

"Kényszerítem magam arra, hogy ne olvassam el a kommenteket, mert sok bántás érhet. Látszólag egy kőkemény csaj vagyok, és mindent kibírok. De belül azért érzékeny vagyok” - mondta korábban Klári.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.