Európa-bajnokság Csobot Adél futball Seherezádé Bódi Sylvi Dukai Regina Voksán Virág drukker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szépségeket is megihlette válogatottunk remek szereplése az Európa-bajnokságon. Bódi Sylvi, Dukai Regi, Tücsi, Voksán Virág, Csobot Adél szavazz, te kivel inspirálnád a magyar futballistákat!

Válogatottunkra, joggal lehetünk büszkék, hiszen minden várakozásunkat felülmúlták, azzal, hogy sikert sikerre halmoznak az Európa-bajnokságon. A magyar sztárhölgyek, pedig szexi szerelésekben drukkolnak.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

Bódi Sylvi, egy régi fotóval rukkolt elő és megmutatta, milyen, amikor tökéletes testére focimezt húz.
„Ez se mai kép! Kb. ezer éves, de most nem ez a lényeg! Hanem az, hogy nagyon büszke vagyok a tegnapi meccsen résztvevő összes magyar labdarúgóra! Remek kezdés! Szép volt fiúk! Öröm volt nézni a játékot. Csak így tovább!" – írta az első meccs után Sylvi.

Csobot Adél, dögös dekoltázzsal feszített, sőt még egy nemzeti színű szívet is magára pingált, hogy így mutassa meg, ő aztán a magyar csapat mellett áll, teljes váll-illetve mellszélességgel.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

Dukai Regina forrónaciban örömködött, és villantotta meg gyönyörű hosszú lábait. Az biztos, ilyen fotók láttán, nincs az a sportoló, aki ne indulna be.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

„Olyan jó látni és érezni, hogy micsoda szeretet képes megmozdulni a fiúkért!" – írta Regi, a kép mellé.

Voksán Virág, igaz egy interjúban kissé félreértette, a világbajnokság és az Európa-bajnokság közötti különbséget, végül összeszedte magát és olyan szexi szerelést villantott, hogy mindenki megbocsájtotta neki elszólását.

Forrás: Facebook/Voksán Virág

DJ Seherezádé pedig nem sokat teketóriázott, fogta magát és formás meztelen testét, egy magyar zászlóba csavarta, hiába az igaz drukker, tudja, mitől döglik a légy.

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé

Tücsi, egyenesen Franciaországban drukkol a csapatnak, és elárulta, abban biztos, hogy ő a leghangosabb magyar drukker, mert ha kiereszti a hangját, akkor kő kövön nem marad.

Forrás: Facebook/Tücsi

Döntsd el te, ki a legszexibb drukker, akitől biztos, hogy beindulnak a fiúk!

ByeAlex: „Volt, akitől bekakáltunk”http://www.life.hu/sztarok/20160621-az-rtl-klub-xfaktor-mentorait-toth-gabit-byealexet-gaspar-lacit-es-puskas-petit-kerdeztuk-az-elso.htmlAz X-Faktor 2016-os évadának válogatója már ezerrel dübörög, így adott volt, hogy a mentorokat kérdezzük az első benyomásokról. TV + Sztárok--Linczényi Márkó: „Két gyönyörű bringával érkeztem"http://www.life.hu/sztarok/20160621-linczenyi-marko-a-kolin-egyuttes-frontembere-a-hungarys-got-talent-zsuritagja-megmutatta-baratnojet.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagja, eddig féltve őrizte csodaszép barátnője inkognitóját, ám most egy sajtóeseményen együtt jelentek meg. TV + Sztárok--Szentesi Éva: „Feladtam volna, ha tudom, egy hónapom van hátra”http://www.life.hu/sztarok/20160620-szentesi-eva-iro-a-mehnyakrakbol-meggyogyult-de-feladta-volna-ha-tudja-egy-honapot-adtak-neki.htmlEgy hamvaiból feléledt főnixlánnyal beszélgettem, aki szó szerint a halál karmai közül tépte ki magát, és édesanyja segítségével legyőzte a méhnyakrákot. TV + Sztárok--Nagyon kínos! Kisfia előtt részegedett le a repülőn Selma Blairhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-selma-blair-szineszno-a-repulon-reszegedett-le.htmlRoppant kellemetlen helyzetbe került a Doktor Szöszi egyik főszereplője. TV + SztárokElképesztően gyönyörű helyen pihen Debreczeni Zita!http://www.life.hu/sztarok/20160621-debreczeni-zita-a-tisza-to-partjan-pihen-csodalatos-helyen.htmlNyugalom, csend és festői táj. Ezeket élvezi most a modellből lett fotós, aki a Tisza-tó partján kapcsolódik ki. TV + SztárokOrigoByeAlex testét kritizálták - kőkeményen beszólt a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20160620-byealex-edzes-kozben-fotozta-magat-az-egyik-kovetoje-beszolt-neki.htmlMost már biztos, hogy nem csak a nők, de a pasik is nagyon érzékenyen viselik, ha kritika éri az alakjukat... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.