magyar válogatott repülő ünnep Szalai Ádám Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szolidan ugyan, de mindenki arcán ott van a derű, hiszen csoportelsőként jutottunk tovább. A fiúk készülhetnek a következő megmérettetésre.

Az egész ország büszke a válogatott teljesítményére, és izgatottan várjuk a következő meccset. A fiúknak nem sok ideje jut az ünneplésre, de azért egy-két fotóval megörvendeztetik a szurkolókat. Szalai Ádám a repülőről posztolt egy képet a válogatott egy részéről, akik fáradtnak tűnnek, de ugyanakkor boldognak is.

Forrás: Facebook/Szalai Ádám

A kommentelők nem győztek gratulálni a csapatnak, és nem felejtették el megemlíteni, hogy az Eb legjobb meccsét produkálta a magyar válogatott a portugálok ellen.

Puskás Peti: “Úgy éreztem, ez az életem vége”http://www.life.hu/sztarok/20160623-puskas-peti-karrierje-megrekedt-egy-evig-depresszios-volt-ugy-erezte-vege-az-eletenek.htmlAz énekes most nem panaszkodhat, hiszen mentor lesz az X -Faktor legújabb szériájában, de nem volt ez mindig így. Egy teljes évig mély depresszióban várta, hogy valaki kíváncsi legyen rá. TV + SztárokOrigoFutballázban égnek az ÉNB sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160623-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-lali-karesz-milan-sztarjai-futballazban-egnek-lali-karesz.htmlA magyar válogatott hihetetlen szereplése a labdarúgó Európa-bajnokságon az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait is lázba hozta. TV + Sztárok--Istenes Bence elveszítette barátait: "Mindig rossz volt az elválás, az elszakadás” http://www.life.hu/sztarok/20160623-istenes-bence-fiatalkoraban-10-iskolaba-jart-ezert-nem-tudott-hosszu-barati-kapcsolatokat.htmlA műsorvezetőnek nem volt könnyű a fiatalkora, a rengeteg költözés miatt ugyanis nem tudott hosszantartó baráti kapcsolatokat kialakítani. Összesen 10 iskolába járt Bence, és mindannyiszor a nulláról kellett kezdenie. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoBerki Krisztián csődött mondott az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20160623-berki-krisztian-csodott-mondott-mert-csokkent-a-libidoja-a-sok-stressztol.htmlNő, autó, munka- mindenből a legjobbat akarja Berki Krisztián! Az élvezetek folyamatos hajhászása viszont nem múlik el nyomtalanul. Berki a stressz és a fáradstág miatt szexuális problémákkal küzdött, csődöt mondott az ágyban. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoSztárok kedvenc nyaralóhelyei – Ők tudják, hol keressék a luxusthttp://www.life.hu/sztarok/20160622-sztarok-kedvenc-nyaralohelyei-thaifold-bali-amerika-gorogorszag-bard-pitt-horvath-eva-gigi-varga.htmlHazánkban is van jó pár híresség, aki megengedheti magának, hogy a tengerentúlon pihenje ki fáradalmait. A világsztárok ennél tovább mennek, és amikor megtetszik nekik egy sziget, egyből vesznek ott egy nyaralót – íme, az álmok luxuskivitelben! TV + Sztárok--Szebeni István bocsánatot kért Dzsudzsáktól: „Igazi kapitány vagy”http://www.life.hu/sztarok/20160623-szebeni-istvan-facebook-oldalan-keresztul-kert-bocsanatot-dzsudzsak-balazstol.htmlA Mokka műsorvezetője a Facebook-oldalán gratulált a magyar válogatottnak a sikereikért, valamint bocsánatot kért Dzsudzsák Balázstól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.