Halott barátnője pakolja tele kavicsokkal Molnár Anikó házát

Forrás: Facebook/Molnár Anikó -
barátnő halott Molnár Anikó szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa jelenségekre lett figyelmes Nagy Ő Anikó a saját lakásában: szanaszét heverő kavicsok, gyanús folt és eltűnt pénz. Mindezekből arra következtetett, hogy halott barátnője járt az otthonában.

Nem tölti el félelemmel Molnár Anikót a gondolat, hogy halott barátnőjének szelleme olykor meglátogatja, és különös dolgokat tesz a lakásával. Erre következtetett legalábbis a Nagy Ő, amikor észrevette, hogy kavicsokkal van tele az otthona, eltűnt némi pénz a pénztárcájából, ráadásul valami fura, ragacsos anyaggal van leöntve a fal.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

Felkereste látó barátnőjét, adjon magyarázatot a jelenségekre, és kiderült, a pénzt ő költhette el, a ragacsos foltot egy családtagja okozta, azonban a kavicsokat tényleg a halott barátnője szórta szét a lakásban. Meg is osztotta a történteket Facebookon, és arra figyelmeztetett, hogy nagyon fontos az elengedés, különben az eltávozott szerettünk ebben a világban ragad.

Molnár Anikót jógaórára vittük

Az egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.