Pazar nyaralás a sztárok módija – romantika és luxushotel, erre szavaznak celebjeink

Olaszország sztárok Amerika nyaralás pazar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita, Hargitai Bea, Kiszel Tünde, Dukai Regina és Schobert Norbiék is szemkápráztató helyen pihenik ki az éves fáradalmakat.

Hargitai Bea az Atlanti-óceán partján nyaral egy gyönyörű városkában. Az egykori playmate éppen kisfiával játszott a fehér homokban, amikor lekapták őket. A cuki páros biztos, hogy remekül érzi magát Amerikában, ahová már hazajárnak, hiszen Bea párjának családja a tengerentúlon él, és gyakran utaznak hozzájuk látogatóba.

Hargitai Bea és kisfia Forrás: Instagram/Hargitai Bea

Debreczeni Zita a párjával, az olasz amorózó Giannival gyakran kalandozik Olaszországban. A modell legutóbb Peschiera del Gardában napozgatott a medence partján.

Debreczeni Zita Forrás: Facebook/Debreczeni Zita

Majd egy hangulatos kis vendéglőben kéz a kézben romantikázott Giannival.

Debreczeni Zita és Gianni Forrás: Facebook/Debreczeni Zita Gianni

Az olasz amorózó sem hagyta rajongóit fotók nélkül. Gianni egyenesen Veronában, Júlia híres erkélyén lazulgatott.

Gianni Forrás: Facebook/Gianni

Kiszel Tünde gyönyörű lányával Rodoszra utazott, ahonnan szexi fotókat posztoltak, mögöttük pedig a luxushotel hűsítő medencéje látszik, ahonnan pazar kilátás nyílik a tengerre. A híres anya-lánya páros ötödszörre nyaralt Görögországban, ahol egy kisebb baleset is érte Tüncit, aki

magas sarkúban próbált sietve átkelni a zebrán, amikor megbotlott és elesett.

Szerencsére ott volt orvos nővére is, aki kezelte sérülését.

Kiszel Tünde és Donatella Forrás: Facebok/Kiszel Tünde

Erdélyi Mónika szintén Olaszországban nyaralt, ahonnan csodás fotókkal lepte meg rajongóit. A műsorvezető Rómában, a Colosseumban járt, majd a tengerparton pihente ki fáradalmait, egy szemrevaló koktéllal a kezében.

Erdélyi Mónika Forrás: Facebook/Erdélyi Mónika

Grandiózus, monumentális alkotás. Elkápráztat, ahogy belépsz. Nyoma sincs már annak, micsoda öldöklés folyt itt egykoron”

Erdélyi Mónika Forrás: Facebook/Erdélyi Mónika

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi az olaszországi Jesolóban pihennek, ahonnan szerelmes, medencében összebújós fotóval lepték meg rajongóikat.

Scorbert Róbert és Rubint Réka Forrás: Facebook/Rubint Réka

Dukai Regina Törökországban töltött el pár napot, egy csodálatos luxushotelben, ahonnan szemkápráztató fotókat posztolt. A modell úgy érezhette magát a tengerparton, mintha a paradicsomba csöppent volna. Reginek remekül állt az elegancia, a hotel minden szegletében remekül mutatott.

Dukai Regina Forrás: Facecook/Dukai Regina

Nagy Adri az álomnyaralását pedig éppen a

Maldív-szigeteken tölti,

ahonnan prospektusba illő fotót posztolt, háttérben a kéklő tengerrel.

Nagy Adri Forrás: Facebook/Nagy Adri

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.