Sztárok, akikre kiakadtak a rajongók – ez már több a soknál!

Sarka Kata Demcsák Zsuzsa Lukács László rajongó Vastag Csaba Quimby komment kiakadás Tankcsapda Hajdú Péter Kovács Ákos Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb, a Quimby tusnádfürdői fellépése és Hajdú Péter házassági válsága verte ki a biztosítékot a kommentelőknél, de volt kemény húzása Kovács Ákosnak is, sőt Lukács Lászlónak, a Tankcsapda frontemberének a románca sem aratott felhőtlen sikert.
Sarka Kata és Hajdú Péter pár hónapja még boldogan ölelték egymást Forrás: Facebook / Hajdú Péter

A Quimby fellépett Erdélyben, Tusnádfürdőn a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén, ami szorosan a jobboldali politikához köthető eseménysorozat. Az együttes Facebook-oldalát ezután elárasztották a csalódott rajongók kommentjei.

A Quimby ezzel a fellépéssel végképp kiírta magát a naptáramból”

Ez nagyon szomorú!! Csalódtam a Quimby-ben!”
20 éve a rajongótok vagyok... 20!!!!! Ezt most fel kell dolgoznom...” –

„Cefetül rühelljük, ha bárki is a saját politikai meggyőződésének erősítésére használja a bandát.

A közönség este 10 után a miénk. És míg a politikusok a sötétben a saját köreiket róják, mi együtt üvöltjük a medvékkel hogy »tetszik a zaj!« Sokról mondunk le, hogy függetlenek maradhassunk, és ez a továbbiakban is így lesz. A vakságon meg nem keresünk fogást! Merthogy nincsen az rajta. ;)” – írták, a teljes szöveget a Life.hu cikkében olvashatod.

A Guimby tusnádfürdői fellépésén készült kép Forrás: Facebook/Quimby

Kovács Ákos kijelentése, amelyet a női munkavállalókkal kapcsolatban tett, végigsöpört a magyar médián, és volt, aki támadta az énekest, míg volt, aki a védelmében szólalt fel. Ákos merész mondata így hangzott: „Szerintem rossz, ha a nők a munkaerőpiacon a férfiakkal kényszerülnek versenyezni: a legkiválóbb sportolónők se férfiakkal küzdenek a versenyeken.”

Az énekes kijelentését sokan szexistának titulálták,

Ákos jó ideig nem szólalt meg a témában, majd a következő nyilatkozatot tette:

„Tudomásom szerint egyetlen jegyet sem váltottak vissza (a sportarénás koncert előtt volt az ominózus interjú), úgyhogy a károkozó szándék nem mondható maradéktalanul sikeresnek. Tavaly egyébként 170 ezer embernek zenéltünk a turné során, aztán decemberben kétszer is megtelt a Papp László Sportaréna a lemezbemutató koncertünkre. Közben a frissen megjelent Még egyszer című albumunk dupla platina lett. Ha van tanulsága ennek az esetnek, akkor az annyi, hogy a normális emberek vannak többen.”

Fotó: Bielik István/Origo

Lukács Laci és Demcsák Zsuzsa állítólagos románcát sem nézték jó szemmel a Tankcsapda rajongók.

A műsorvezető kellemetlen helyzetbe hozta magát, hogy fecsegett a zenésszel való kapcsolatáról.

Nem gondolta, hogy a megosztott titkait címlapokon látja viszont. Amikor az együttes hű követői megtudták a hírt, egyenesen felrobbant a Facebook a negatív kommentektől. Volt, aki szerint Demcsák csak a hírnév miatt mondta, hogy Lacival jár, és volt rajongó, aki továbbment, és azt állította, hogy Lacinak Zsuzsa csak egy egyéjszakás kalandja volt, ami nyilván nem tetszett a csinos műsorvezetőnek, ezért kezdte híresztelni, hogy tulajdonképpen járnak, és nagyon szerelmesek egymásba.

Forrás: TV2/Burger Barna

A támadások azonban nem mindenkit érintenek. A Vastag testvérekre nem akadtak ki a rajongók, amikor Orbán Viktorral pózoltak. Vastag Csaba és Tamás a diákolimpikonokat köszöntötték, amikor sikerült egy közös képre a miniszterelnök mellé pattanniuk. Ebből azonban nem lett balhé, sőt jó pár lájkot bezsebelt a fotó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.