A világsztár bevallotta, hogy meleg: szerinte édesapja is ezért lett öngyilkos

Forrás: Instagram -
meleg öngyilkos színész A zöld íjász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves Colton Haynest olyan szériák tették ismertté, mint a Titkok otthona, a Teen Wolf - Farkasbőrben, vagy A zöld íjász, most pedig egy egészen új és meglepően őszinte oldaláról is bemutatkozott: elárulta, hogy meleg, és azt is, hogy édesapja pont emiatt ölte meg magát.

Colton Haynes idén májusban az Out Magazinnak adott interjúban nyíltan felvállalta, hogy meleg, majd vallomásában ennél is tovább ment: elmesélte, hogy kamaszkorában volt egy borzasztó éve, amikor a szexuális kísérletezés, a bulik, a kábítószerek miatt

rengeteg vitája volt a családjával.

Forrás: Instagram

Édesanyja nem tudta elfogadni, hogy homoszexuális, de ez még nem minden:

Colton édesapja nem sokkal azután lett öngyilkos, hogy rájött, hogy a fia meleg.

Bár nem mondták ki nyíltan, és közvetlen bizonyíték sincs erre, de ő biztos abban, hogy ez is hozzájárult a tragédiához.

BTS

Colton Haynes (@coltonlhaynes) által közzétett videó,

Félmeztelenre vetkőztek A zöld íjász sztárjai

A sorozat két férfiszínésze, Stephen Amell és Colton Haynes is megvált ingjétől néhány fotó kedvéért és persze a hölgyrajongók legnagyobb örömére. A teljes cikket itt megnézhetitek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.