Keresztes Ildikó kemény pofonokat ígér a TV2 új tehetségeinek

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
TV2 Star Academy Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 új beköltözős tehetségkutatója, a Star Academy augusztus 27-én startol, a zsűrijében pedig ott ül majd Keresztes Ildikó is, aki úgy érzi, pszichológusként is segítenie kell az énekeseket, akik biztosan kapnak majd pofonokat a műsor ideje alatt.

Ősszel indul a TV2 új, realityelemekkel tarkított tehetségkutató műsora, a Star Academy, amely attól lesz különleges, hogy naponta jelentkezik: a hétvégenkénti élő versenyek mellett lesznek napi összefoglalók is arról, hogy a Star Academy házba összezárt énekesek miként élik mindennapjaikat, miként gyakorolnak, ismerkednek, netán veszekszenek

vagy épp szerelembe esnek egymással.

A Star Academy zsűrije: Vastag Csaba, Keresztes Ildikó, Pásztor Anna és Király Viktor Forrás: TV2

A tehetségkutatóban, egyaránt keresik és oktatják is a zsűritagok az énekeseket, Keresztes Ildikó szerint a szakmai alázat elsajátításához vezető úton

minden bizonnyal kapnak majd pofonokat az énekesek.

"Nem ez lesz az első ilyen feladatom, de rég nem csináltam már, így nagyon izgalmasnak tartottam. Pásztor Annával régóta jó a viszonyom, és örülök, hogy most lesz még egy nő a zsűriben, eddig egyedüli nőként küzdöttem három pasival" - mondta a Mokkában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.