Újabb közös szelfit posztolt Hajdú Péter – Vajon kivel fotózkodott Cipruson?

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata fotó szelfi Ciprus utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kapcsolati válságba került Hajdú Péter és Sarka Kata elindultak Ciprusra, hogy ott tegyék rendbe a házasságukat. A pár felszállás előtt posztolt egy saját fotót is, Hajdú pedig nemrég ismét előrukkolt egy szelfivel a közösségi oldalán. Annyit elárulunk, hogy nem egyedül van a képen...

Jogosan reméltük, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter közös reptéri fotója után újabb közös képek születnek, azonban nem így lett. Bár Hajdú Péter még mindig Cipruson van, a mostani szelfin egy ciprusi barátjával, Mike-kal látható.

Mint arról beszámoltunk, néhány hete derült ki, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata válságba került. A hír kirobbanása óta több részlet látott napvilágot a helyzetükről. Tudjuk, hogy Kata elköltözött a családi fészekből, és azt is, hogy korábban Spanyolországba utazott gyermekeivel és édesanyjával Peti nélkül.

Szárnyra keltek olyan pletykák is, miszerint a féltékenység állt közéjük, most pedig azt híresztelik, hogy Sarka Katát egy titokzatos férfi látogatja. A párhoz közel álló források szerint szükségük van a pihenésre, talán ezért is döntött úgy Kata és Peti, hogy mindennek ellenére elindulnak nyaralni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.