Íme, Hosszú Katinka megható, házassági évfordulós üzenete Shane-nek

házasság házassági évforduló Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amint arról a Life.hu beszámolt, 2016. augusztus 22-én ünnepli harmadik házassági évfordulóját az uszodák Rómeója és Júliája.

Három évvel ezelőtt, 2013. augusztus 22-én Hosszú Katinka és Shane Tusup örök hűséget fogadtak egymásnak. Ez alkalomból az Iron Lady egy esküvői fotót tett közzé közösségi oldalán, amelyhez ezt az üzenetet írta:

"Ma van három éve, hogy összeházasodtunk! Köszönöm a feledhetetlen emlékeket, Shane Tusup! Tudod: Te és én a világ ellen :) Szeretlek! Boldog évfordulót!"

Shane: "Elvettem egy gyönyörű lányt"

Sokan nem értik, hogy tudnak működni ők ketten. Pedig edző-sportoló, főnök-beosztott, férj-feleség, férfi-nő, szerető-szerető szerepeik tökéletesen megférnek egymás mellett, a világ pedig mondhat, amit akar. Hosszú Katinka és Shane Tusup immáron három esztendeje házasok, így most közös időutazásra indulunk velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.