Hajdú Péter szívesen elhagyná Magyarországot

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel -
Sarka Kata Magyarország Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon megy keresztül Hajdú Péter: a házassága romokban hever, és munkafronton sem kapott jó híreket. Nem csoda, hogy a televíziós szívesen elutazna.

Hajdú Péter és Sarka Kata néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy válságban a házasságuk, ráadásul ezt még tetőzi, hogy Péter szakmai sikerei is alább hagytak, a hírek szerint ugyanis a Tv2 nem hosszabbította meg a műsorainak szerződését sem. Lehet, hogy mindez hozzájárult Hajdú azon bejegyzéséhez, miszerint legszívesebben egy sípályán kapcsolódna ki?! A legutóbbi képe mindenesetre erről árulkodik, nézzétek csak!

"Nagyon mennék!' - írta Péter a kép mellé Forrás: Facebook

Együtt ünnepelt Sarka Kata és Hajdú Péter: Árulkodó fotók!

Mint ismeretes, a magyar álom­pár kapcsolata az el­múlt idő­szak­ban ko­moly vál­ságba ke­rült, de úgy tűnik, Dávidka szü­li­napja most újra össze­hozta őket. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.