VV Soma: "Tudtam volna főiskolára menni, meg egyetemre, de inkább a VV-t választottam"

Forrás: Facebook/VV Soma -
ValóVilág 8 Való Világ 8 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.

VV Somát matekból ugyan felmentették az érettségin, de a pénzt azért jól meg tudja számolni. Nem, mint Pumped Gabó jó barátja, hanem mint VV Soma szeretne közreműködni. Csicska sem akar lenni, és ha lesz olyan csaj, arra azért rámegy majd. De hogy mit is gondol magáról, az interjúban elmondja:

Nádai Anikó hasonmása, VV Zsófi nem zárkózik el semmitől a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-valovilag-8-nadai-aniko-hasonmasa-vv-zsofi-nem-zarkozik-el-semmitol-odabent.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + Sztárok--Iszak Eszti egyedül élvezte a naplementéthttp://www.life.hu/sztarok/20160828-iszak-eszter-a-balatonon-elvezte-a-naplemetet.htmlA műsorvezető Balatonfüreden tölti a hétvégét, ahol a naplementét sem hagyta ki. TV + SztárokOrigoKiss Ramónát súlyos veszteség érte! Kiskutyáját gyászoljahttp://www.life.hu/sztarok/20160828-kiss-ramona-szinesznot-sulyos-veszteseg-erte-kiskutyajat-gyaszolja.htmlA színésznő Instagram-oldalán osztotta meg a hírt: elvesztette George Lucas nevű westie kutyusát. TV + Sztárok--VV Vivi: Négy tárgyból van meg az érettségim, magyarból nincs, ez látszik a beszédemenhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-vivinek-negy-targybol-van-meg-az-erettsegim-magyarbol-nincs.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel. TV + SztárokOrigoVV Zsófi nagyon híres modell szeretne lenni - imádja a félpucér képeket!http://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-zsofi-nagyon-hires-modell-szeretne-lenni.htmlA fiatal lány minden vágya, hogy modellként ismerjék meg a nevét, és tervezi azt is, hogy a műsor majd segít neki álmai megvalósításában. TV + SztárokOrigoDávid és Dina a villa legemberibb lakói? Egyelőre igen!http://www.life.hu/sztarok/20160827-david-es-dina-a-villa-legemberibb-lakoi.htmlAlig hittünk a szemünknek: a villába eddig 8 lakó költözött be, akikből úgy tűnik, ketten igazán valóságosak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.