VV Mici mellek ValóVilág powered by Big Brother Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagykeblű szőke villalakó szemmel láthatóan nem rejtegeti dús idomait, de amit a minap láttunk tőle, az tényleg a jó ízlés elleni vétség. Persze, lehet, valakinek ez jön be, VV Melanie például a beköltözésekor rögtön megkérte Micit, hadd tapogassa meg a lány melleit, és szemmel láthatóan elégedett volt velük. 

A „kevesebb néha több” közhely VV Micire vonatkoztatva nagyon is megállná a helyét. A szőke villalakónak éppen csak a mellbimbóját takarja a ruhának nevezett felsője, ami nem túl előnyös az ő esetében:

Forrás: RTL 2.

Oldalnézetből egy fokkal talán szolidabb, de azért mi nem biztos, hogy mutogatnánk. Ezzel egyébként a nézők is egyetértenek, és sokat cikizik Micit alakja miatt. Nos, mi ezt semmiképpen nem tennénk, hiszen teltebben is lehet vonzó és csinos egy nő – de ahhoz meg kellene találnia az alakjához illő öltözéket.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.