Tóth Gabi VV Zseraldin Várkonyi Andrea VV Vivien Bódi Sylvi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.

Gesztesi Károly fogadalmat tett - 500 napig nincs alkoholhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-gesztesi-karoly-szinesz-500-napig-nem-iszik-alkoholt.htmlFél éve fogadta meg, Gesztesi Károly, hogy 500 napig nem fogyaszt alkoholt. A színész korábban alkoholproblémáival került a média érdeklődésének középpontjába. Azt állítja, összeomlása oka a kimerültség volt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÚj párra talált Tomán Szabina és Árpa Attila ishttp://www.life.hu/sztarok/20160907-uj-parra-talalt-toman-szabina-es-arpa-attila-is-miutan-kapcsolatuk-megromlott.htmlFél évvel ezelőtt, márciusban a Facebookon adta hírül az Árpa Attila–Tomán Szabina páros, hogy vége a szerelmüknek. Úgy tűnik azonban, mára mindketten boldogok: mással. TV + Sztárok--Galambos Lajos: "Az igazamért a házasságomat is feláldoznám"http://www.life.hu/sztarok/20160906-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-bunteto-ugyere-akar-a-hazassaga-is-ramehet.htmlGalambos Lajos arról beszélt, hogy büntetőügyére akár a házassága is rámehet. Feleségének, Boginak normális férjre lenne szüksége, ő azonban az igazát akarja bizonyítani, ráadásul mindenáron. A zenész ráadásul azt is tervezi, hogy megválik a birtoktól is. Állítja, a történtek a gyerekeiken is mély nyomot hagytak, ezért más életkörülményeket szeretnének. TV + SztárokOrigoNagy döntésre jutott Bujtor István özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20160812-bujtor-istvan-ozvegye-eladja-tihanyi-hazukat.htmlBujtor István már 7 éve nincs köztünk, gyászoló felesége azonban most jutott el odáig, hogy eladja imádott tihanyi házukat. TV + SztárokOrigoSarka Kata helyére lépnének - Ráindultak a nők Hajdúrahttp://www.life.hu/sztarok/20160817-hajdu-peter-rengeteg-bokot-kap-a-facebookon-noktol.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassági válságáról mindenkinek van véleménye. Van, aki egyikük, van, aki másikuk mellett foglal állást, sokak pedig a békülésükért szurkolnak. De nem mindenki. Néhány kommentelő már most szívesen Kata helyébe lépne... TV + SztárokOrigoÖsszeomlott Peller Anna - A Nyerő páros kamerái előtt borult kihttp://www.life.hu/sztarok/20160902-osszeomlott-peller-anna-a-nyero-paros-kamerai-elott-borult-ki-kislanya-miatt.htmlA Nyerő páros műsorában már a harmadik napon összeomlott, a kislánya miatt az aggódó anyuka. Annának rettenetesen hiányzik Anabella. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.