Eljött a nagy nap Ördög Nóráéknál

Forrás: Marton Szilvia -
család Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra kislánya már nem is olyan kicsi. Óvodába ment a fürtös hajú kislány.

Ördög Nóra elérzékenyülve újságolta közösségi oldalán, hogy bizony az ő kicsi angyalkája életének első mérföldkövéhez érkezett:

Mici óvodába ment.

Minden anya életében nagy nap az, amikor kislánya óvodába megy. Amilyen fontos esemény ez, annyira nehéz is elengedni a kis csöppség kezét és elfogadni, hogy bizony ő már nagylány, aki kis társaival együtt anyukája nélkül tölt el néhány órát az óvónénikkel.

Nóri az első lépéseket örökítette meg,

ahogy Mici kis barátnőjével kézenfogva lépdel az ovi bejárata felé. Megható!

Harry herceg a legvonzóbb trónörököshttp://www.life.hu/sztarok/20160913-harry-herceg-lett-a-legszexibb-a-brit-kutatok-szerint.htmlHarry herceget tartják a nők a legvonzóbb trónörökösnek. TV + Sztárok--Esztergályos Cecília beszólt a TV2 műsorvezetőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-esztergalyos-cecilia-ledorgalta-szebeni-istvant-mert-kimondta-az-altala-utalt-szot.htmlEsztergályos Cecília sosem rejtette véka alá mondandóját. Szebeni Istvánnal sem tett kivételt, amikor a műsorvezető felkonferálta őt. TV + Sztárok--Végre! Dukai Regina újra megmutatta szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-dukai-regina-es-szerelme-ujra-egy-foton-vegre-megint-megmutatta-parjat-a-celeb.htmlDukai Regina Feczesin Róberttel való szakítása óta sokkal óvatosabb magánéletével kapcsolatban. Ám most végre megint láthattuk választottját egy fotó erejéig. TV + Sztárok--Úgy turbékolnak, mint a friss szerelmesek! Gianni és Zita szerelme a mai napig lángolhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-gianni-es-zita-kozott-toretlenul-dul-a-szerelem.htmlBár Debrecezni Zita és szerelme, az olasz származású étteremtulajdonos Gianni már évek óta egy párt alkotnak, mégis minden közös fotójukon jól látszik, mennyire lángol köztük a szerelem. TV + Sztárok--Boros Lajos: "Bochkort nem hallgatom, mert nem lehet hallgatni"http://www.life.hu/sztarok/20160913-boros-lajos-bochkor-gabor-radiozasarol-mondta-el-a-velemenyet.htmlEgykor műsorvezetőtársak voltak, ma Boros Lajos Bochkor egyik fő kritikusa. Nem először nem tesz lakatot a szájára, ha volt kollégájáról van szó. TV + SztárokKombinéban szelfizett Julianne Hough - csak nem így lép a vörös szőnyegre? http://www.life.hu/sztarok/20160912-kombineban-szelfizett-julianne-hough-szineszno.htmlKissé alulöltözötten fotózkodott a világsztár. De jól állt neki! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.