Boros Lajos: "Bochkort nem hallgatom, mert nem lehet hallgatni"

Forrás: MTI/Beliczay László -
rádiós Bochkor Gábor Boros Lajos
Egykor műsorvezetőtársak voltak, ma Boros Lajos Bochkor egyik fő kritikusa. Nem először nem tesz lakatot a szájára, ha volt kollégájáról van szó. 

Boros nem kevesebbet állít, mint hogy szerinte Boch­kor­nak vissza kel­lene vo­nul­nia.

"Bochkort nem hallgatom, mert nem lehet hallgatni. Ő sajnos belekerült abba a csapdába, hogy három korosztállyal fiatalabb hallgatókhoz beszél. Olyan ellentmondás feszül itt, amit nem tud feloldani. Azt érzem rajta, hogy próbálkozik, de az nem elég. Azt hiszem, meg kellene várnia, amíg megöregszenek a mai tinik, ez pedig eleve nem jöhet össze” – mondta a HELLO! magazin partiján.

Forrás: MTI/Beliczay László

Gesztesi Károly fogadalmat tett - 500 napig nincs alkoholhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-gesztesi-karoly-szinesz-500-napig-nem-iszik-alkoholt.htmlFél éve fogadta meg, Gesztesi Károly, hogy 500 napig nem fogyaszt alkoholt. A színész korábban alkoholproblémáival került a média érdeklődésének középpontjába. Azt állítja, összeomlása oka a kimerültség volt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKombinéban szelfizett Julianne Hough - csak nem így lép a vörös szőnyegre? http://www.life.hu/sztarok/20160912-kombineban-szelfizett-julianne-hough-szineszno.htmlKissé alulöltözötten fotózkodott a világsztár. De jól állt neki! TV + SztárokOrigoHarrison Ford bejárja az egész országot: micsoda fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160912-harrison-ford-tobb-helyen-is-megfordult-az-orszagban-foto-a-rajongoktol.htmlA színész nem csupán a turisták által kedvelt belvárosi helyeken, hanem bárhol felbukkanhat. Vasárnap a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet. TV + Sztárok--Sarah Jessica Parker beújít: Különleges szerepet vállalt elhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-enekesnot-jatszik-kovetkezo-filmjeben-sarah-jessica-parker.htmlÉnekesnőt játszik és dalra is fakad következő filmjében Sarah Jessica Parker amerikai filmcsillag - írta a BBC News.TV + Sztárok--Szabó Zsófi úgy érzi, szerelme eltávolodott tőle a sztárvillábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-szabo-zsofi.htmlÚgy tűnik a bezártság még a rutinos sztárokat is próbára teszi, ahogyan Szabó Zsófit és kedvesét, Zsoltit is. A hálószobában pedig emiatt el is indult egy nagy beszélgetés... TV + Sztárok--Nem lesz ez kicsit gyors? Lindsay Lohan ismét bepasizotthttp://www.life.hu/sztarok/20160912-lindsay-lohan-szineszno-ismet-bepasizott.htmlA világsztár nem szeret egyedül lenni: erre ékes bizonyíték a legutóbbi hódítása is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.