Zsédának férje bókjai a legszebbek

Forrás: www.zseda.hu -
Zséda család énekesnő karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő, Zséda élete az állandó pörgés és a családi nyugalom kettőséről szól. Szerencsésnek tartja magát, hiszen férje mindenben támogatja őt, így a család és a karrier remekül megférnek egymás mellett.

Bár az év mind a 12 hónapjában zsúfolásig van az énekesnő naptára, lemezt készít és gyereket nevel mégis tökéletesen elégedett, nem stresszel és csak úgy árad belőle a nyugalom. A pörgős hétköznapok ellenére igyekszik minél több időt együtt tölteni kisfiával és férjével.

"Nem könnyű életmód az enyém, mégis

hihetetlenül feltölt a szakmával járó pörgés.

Szerencsére a férjemnek, Szabolcsnak legalább annyira fontos , mint nekem, hogy az alkotó énem kiteljesedhessen, és ezért hálás vagyok neki. Mondhatni megszokta, mivel jár az énekesi pálya, hisz így kapott"- mesélte viccelődve a hot! Magazinnak az énekesnő.

Forrás: www.zseda.hu

Zsédának, mint minden reflektorfényben élő művésznek fontos a külseje karbantartása, de állítása szerint a sport szeretete az ami motiválja, nem pedig a testalkata.

"A sport hatalmas szerepet játszik az életemben, ami nemcsak abból fakad, hogy a színpadra kell némi állóképesség, egyszerűen igénylem, hogy mozogjak. De az étkezésre nem figyelek oda olyan szigorúan.

Édesszájú vagyok, a croissant az egyik kedvencem, egyszerűen nem tudok neki ellenállni.

De nem is kell, jól érzem magam a bőrömben. A férjem szokott dicsérni-

nekem pedig a férjem bókjai a legszebbek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.