Vajon Katának szól Hajdú Péter titokzatos üzenete?

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata válás család Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata zátonyra futott házasságáról szinte minden információt tudunk már. Az viszont egyelőre nem tisztázott, kinek üzent legutóbbi Fabecook-posztjában Péter.

Sarka Kata elárulta, hol tart kapcsolata férjével, Hajdú Péterrel. Havas Henrik új műsorában arról vallott a celeb, hogy

ő sem gondolta volna, hogy egyszer külön válnak Petivel,

hiszen 19 éves kora óta ő az egyetlen férfi, akivel dolga volt. Randizni is elfelejtett, olyan régen nem erősítette már a szinglik táborát. A válás egyelőre nem jön szóba, majd akkor lépik meg, ha valamelyikőjüknek olyan párja lesz, akit a nyilvánosság előtt is vállalnak. Nagyon sajnálja, hogy nem tudta egyben tartani a családját, de egy korábbi interjújából az is kiderül, hogy nem ő a felelős azért, hogy kapcsolatuk ide jutott, hiszen ő nem tett semmi rosszat, és ő költözött el otthonról.

Péter ritkán nyilatkozik csak kettejükről, viszont egy őszinte interjújában elmondta, hogy bár nagyon szereti Katát, felkészült arra, hogy nélküle élje le az életét. Most viszont egy olyan posztot tett közzé közösségi oldalán, ami bőven ad okot a találgatásokra.

Vajon kinek szól, és mit jelenthet ez a titokzatos Szabó Péter-idézet? Reméljük, hamarosan kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.