Friderikusz állítólag még mindig tartozik Hajdúnak - megszólalt a tévés

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel -
Összezárva Friderikusszal TV2 Friderikusz tartozás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Friderikusz Sándor együtt dolgoztak az Összezárva Friderikusszal című Tv2-es produkcióban. A tévéslegenda hirtelen távozása miatt több millió forinttal tartozik Hajdúnak, de még nem törlesztette adósságát.

Friderikusz a műsor alatt, hirtelen szállt ki abból a produkcióból, melynek ő volt a műsorvezetője. Az okokat egyik fél sem erősítette meg, annyi viszont állítólag igaz, hogy távozása miatt több mint 4 millió forintot kell fizetnie a műsor producerének, Hajdú Péternek, ám a számlát még nem egyenlítette k.
A Blikk megkereste Hajdú Pétert, aki a következőket nyilatkozta:

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel

"Friderikusz Sándorral a mai napig korrekt a kapcsolatom. Az előző évadot anyagilag valóban nem zártuk még le. A lezárás attól is függ, hogy velem vagy nélkülem folytatódik az említett produkció. Továbbra is jogosnak tartom a követelésemet, és nem gondolom, hogy az érintettek olyat lépnének, amely miatt jogvita alakulna ki" - mesélte a lapnak a tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.