De cuki! Hugh Jackman ezzel a fotóval üzent a Clooney házaspárnak

George Clooney üzenet Hugh Jackman évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Jackman már 20 éve házas. Ha valaki ő biztosan tudja, mi a hosszú és boldog kapcsolat titka Hollywoodban. A színész most George Clooney-nak és feleségének, Amal Alamuddinnak kívánt boldog házassági évfordulót egy közös fotóval.

Hugh Jackmant bár ostromolják a nők, ő mégis Deborra-Lee Furness-szel boldog már 20 éve. Esküvőjük 1996-ban nagy port kavart, amikor a fiatal Hugh egy nála 13 évvel idősebb nővel kötötte össze az életét. Barátja, az Oscar-díjas George Clooney igazi nőfaló hírében állt, mielőtt 2014-ben, mindenki meglepetésére elvette Amal Alamuddin ügyvédet. A sztárpár 2016 szeptember 30-án már a második házassági évfordulójukat ünnepli.

Hugh Jackmen kollégáját ebből az alkalomból egy közös fotóval és egy édes megjegyzéssel köszöntötte: "Boldog második évfordulót Amal & George" - üzente a színész barátjának.

And they said it would never last .... Happy 2nd Anniversary Amal & George

Hugh Jackman (@thehughjackman) által közzétett fénykép,

Clooney és Amal kétéves házassága alatt többször pletykáltak már arról, hogy a pár nem boldog. Idén júniusban olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy az ügyvédnő és a sármos színész között annyira megromlott a viszony, hogy a válás is szóba került. Ennek ellenére úgy látszik, sikerült megbeszélni a problémákat.

Szerednyey Béla: "A nők sokszor nem tartják tiszteletben mások szerelmét"http://www.life.hu/sztarok/20161003-szerednyey-bela-szerint-sokszor-a-nok-a-hibasak-mert-csabitanak-velemeny.htmlA Jászai-díjas érdemes mű­vész szerint sokszor a nők tehetnek arról, hogy egy jól müködő párkapcsolat egyik napról a másikra felbomlik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMi történt Sarka Kata arcával? Kissé eltorzult!http://www.life.hu/sztarok/20161003-sarka-kata-arca-eltorzult-grimaszokat-vagott-kislanyaval-a-musorvezeto.htmlSűrű hétvége van Sarka Kata háta mögött, hiszen részt vett barátnője, Szabó Zsófi esküvőjén egyéb szokásos teendői mellett. Az elmúlt két napot egy szelfisorozattal zárta, ami meglehetősen furcsára sikerült. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEzzel a verssel köszöntötte Szabó Zsófi újdonsült férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161002-sztyepan-scsipacsov-tevedsz-cimu-versevel-koszontette-szabo-zsofi-ujdonsult-ferjet-az-eskuvojukon.htmlSzabó Zsófi okóber 1-jén mondta ki a boldogító igent kedvesének, Zsoltinak. Az esküvő tényleg különlegesre sikeredett, de nem csak a meghívott celebek miatt! Zsófi olyan meglepetéssel kedveskedett vőlegényének, amit az egész násznép megkönnyezett. TV + SztárokOrigoVilágsztárok, akik már felfedezték Magyarországot: elképesztő történetek! http://www.life.hu/sztarok/20160929-angelina-jolie-es-harrison-ford-magyarorszagon-jart-vilagsztarok-foto-es-video.htmlLassan nem lesz olyan hollywoodi színész, aki ne tette volna tiszteletét nálunk. Az elmúlt években megsokszorozódott a hazánkban forgatott filmek száma, így nem csoda, ha a színészek közül többen is ide költöztek néhány hónapra. A rajongók nagy örömére volt olyan, aki elhagyta a biztonságot rejtő szállodai szobáját, és örömmel vágott neki az országnak. Bár a lista igen hosszú lenne, mi most összeszedtük a "legbátrabb" sztárokat. TV + Sztárok--Nem mennek nászútra Szabó Zsófiékhttp://www.life.hu/sztarok/20161002-nem-mennek-naszutra-szabo-zsofiek-az-eskuvo-utan-visszamegy-dolgozni-a-musorvezeto-rtl-klub.htmlZsófiék valószínűleg még az esküvő fáradalmait piheni ki, de a műsorvezető nem élvezheti sokáig a semmitevést, várja vissza a munka.TV + SztárokOrigoSzex után dühöngés és üvöltözés: Tivy vállalhatatlan módon ugatott Zserivel!http://www.life.hu/sztarok/20161001-vv-tivy-es-zseraldin-a-valovilag-8-szex-utan-duhonges-es-uvoltozes-a-villaban.htmlKorábban szexeltek a villában, most viszont elszabadultak az indulatok Tivy és Zseraldin között, miután a lány számonkérte Tivyt. Persze több sem kellett, azonnal balhé lett belőle. Tivy később azzal magyarázta a gyakori veszekedéseiket, hogy túlságosan hasonlítanak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.