esküvő műsorvezető Szabó Zsófi nászút RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófiék valószínűleg még az esküvő fáradalmait piheni ki, de a műsorvezető nem élvezheti sokáig a semmitevést, várja vissza a munka.

Fél év után visszatér műsorvezetői feladataihoz Szabó Zsófi. Azért kérte a munkavégzés alóli felmentését, hogy a Nyerő Páros című műsorban szerepelni tudjon vőlegényével, és hogy legyen ideje megszervezni az esküvőt - írja a Bors. Zsófi okóber közepén áll újra a kamerák elé, nászútra sem mennek.

Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

"Szabó Zsófi október 10-én, hétfőn tér vissza a képernyőre a Story Extra műsorvezetőjeként. Gál Petrát a Fókusz riportereként kértük fel, hogy a képernyőn helyettesítse Zsófit. Ezt a feladatot is remekül elvégezte. Máskor is kérni fogjuk, ha neki sincs ellenére. Ő most a rövid szakmai kirándulás után folytatja a megszokott munkáját" – tudatta az RTL Klub marketingkommunikációs osztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.