Megvan, kit ültethet a TV2 Liptai Claudia helyére

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
Várkonyi Andrea TV2 Sztárban sztár Ábel Anita Liptai Claudia várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jóideje folynak a találgatások, vajon ki váltja a Sztárban sztár zsűrijében Liptai Claudiát, ha jön a baba. A TV2 sajtóosztálya nemrégiben azt nyilatkozta, megvan a vészforgatókönyvük erre az esetre is, de hogy ki ugrik be, ha kell Clau helyére azt nem árulták el. 

November 13-ig még hat adást kell kismamaként végigcsinálnia Liptai Claudiának - akinek egyre nagyobb terhespocakját itt meg is nézheted - a Sztárban sztár zsűrijében, ám ha hamarabb jönne a baba, a szép zsűritag helyére mást kell találnia a csatornának.

"Mivel ő is, és a nézők is Claudiával együtt szeretik a műsort, úgy állapodtunk meg, addig szerepel a Sztárban sztár zsűrijében, amíg komfortosan érzi magát. Természetesen arra is van tervünk, ha a novemberi utolsó adás előtt elköszön a produkciótól, de hogy mi, az legyen meglepetés" - nyilatkozta a csatorna kommunikációs osztálya a Blikknek, a színfalak mögött pedig a következő neveket suttogják. Állítólag Jakupcsek Gabriella és Várkonyi Andrea neve is szóba került, de a pletykák szerint az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a szép műsorvezetővel jó barátságot ápoló és a rá egyre inkább hasonlító Ábel Anita lesz a befutó.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, Facebook/Ábel Anita hivatalos rajongói oldal, Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.