VV Vivi: "Ha Istenes Bence jön oda és kér meg, hogy legyek a szeretője, nem fogok nemet mondani"

VV Vivi Istenes Bence Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi masszírozás közben öntötte ki szívét villatársának, Attilának. Meglepő dolgokat mesélt magáról az állandóan vetkőző szőkeség.

A Való Világ 8. szériájának unikornisa, Vivi masszírozás közben mesélt szomorú magánéletéről és jövőbeli terveiről a villa cuki fiújának, Attilának.

Vivi elmondta, hogy még sosem volt párkapcsolata. Nem találkozott még olyan fiúval, aki iránt őszinte érzelmeket táplált volna, így még egyetlen kapcsolata sem tartott sokáig, egy hétig sem. A lány szerint nem kellenek olyan kapcsolatok, amikben nincs jelen a szeretet és az őszinteség, és ha sosem találja meg a megfelelőt, már arra is fel van készülve: rengeteg állatot fog tartani és velük éli majd le az életét.

A műsor után pedig hallani sem akar majd a magyar fiúkról, akik ezentúl méginkább csak a szexre utaznának. Egyedül Istenes Bencének adná meg magát, neki viszont gondolkozás nélkül:

"Ha Istenes Bence jön oda és kér meg, hogy legyek a szeretője, nem fogok nemet mondani"

Boldog szülinapot, Schobert Lara!http://www.life.hu/sztarok/20161006-schobert-lara-13-eves-lett-hatalmas-lakomaval-unnepeltek.htmlRubint Réka és Schobert Norbi nagylánya ma lett 13 éves. Ebből az apropóból egy tündéri fotót posztolt a fitnesz lady közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor megható dolgot tett- egyik hallgatóján esett meg a rádiós szívehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-bochkor-gabor-meghato-dolgot-tett-megesett-a-szive-egy-porul-jart-hallgaton.htmlBochkor Gáborról közdutott, hogy sosem rejti véka alá véleményét, még akkor sem, ha azzal esetleg másokat megbánt vagy mesért. Ilyen volt, amikor a nők súlyával élcelődött, vagy éppen kollégájának szólt be. Ezúttal viszont egy másik oldalát mutatta meg: megható dolgott tett egyik hallgatójáért. TV + SztárokOrigoAjjaj! VV Zseri összeomlott- zokogva és ordítozva magyarázta sérelmeit a villalányhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-vv-zseri-zokogva-meselt-tivinek-arrol-ki-is-o-valojaban.htmlZseri és Tivy kapcsolata úgy tűnik a végéhez közeledik, ám ezt a fiatal lány nem bírja cérnával. Az összeomlás szélére került...TV + Sztárok--Hazugságvizsgálatnak is alávetné magát Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-brad-pitt-vissza-akarja-kapni-angelinat-meg-hazugsagvizsgalat-ala-is-vetne-magat.htmlMúlt héten bombaként robbant a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak. Az egész világot megrázta a tény, hogy az egykori hollywoodi álompár már nem együtt tervezi a jövőt. Illetve ez csak Angelinára igaz, ugyanis Brad a hírek szerint kétségbeesetten próbálkozik megmenteni kapcsolatát a színésznővel. TV + Sztárok--Vajon Katának szól Hajdú Péter titokzatos üzenete?http://www.life.hu/sztarok/20160921-hajdu-peter-facebook-oldalan-uzent-de-kinek.htmlHajdú Péter és Sarka Kata zátonyra futott házasságáról szinte minden információt tudunk már. Az viszont egyelőre nem tisztázott, kinek üzent legutóbbi Fabecook-posztjában Péter. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné tényleg ilyen gonosz? http://www.life.hu/sztarok/20160921-katalin-hercegne-feltekeny-hugara-es-barmit-megtenne-hogy-rossz-fenyben-tuntesse-fel.htmlVajon mi igaz abból, hogy Katalin hercegné húga jelenlététől is rosszul van és ahol csak tudja besározza népszerű testvérét? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.