Drogdíler és hullamosó: sztárok, akik egykor kétkezi munkából éltek

Forrás: Facebook/Sergio Mendes -
Whoopi Goldberg Tim Allen Beyoncé Harrison Ford Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hírnév, pénz és több millió rajongó világszerte. Ezek a világsztárok ma már igazi A-listás celebeknek minősülnek Hollywoodban, akiket mindenki ismer. Bár az utóbbi években csak a képernyőn láthatjuk őket, volt idő, amikor találkozhattunk volna velük akár egy hullaházban is. Összeállításunkból megtudhatod, ki mivel kereste a kenyerét, mielőtt a vörös szőnyegre lépett. 

Tom Cruise

Az 54 éves színész gyermekként még nem a kamerákról álmodott. Cruise korábban lelkészi ambíciókat dédelgetett, sőt 14 évesen be is íratták egy neves papneveldébe, ahol egy évet töltött.

A Cincinnatiban található St. Francis Seminary nevű intézmény nagy hatással volt a fiatal fiúra, aki sokáig csak a vallásnak szerette volna szentelni az életét.

Végül azonban mégsem e mellett a szakma mellett tette le a voksát. Az akkor még keszekusza fogakkal rendelkező sztár levette a papi reverendát, majd Kanada felé vette az irányt. 18 évesen, a középiskola után New Yorkba ment, hogy művészkarriert építhessen. A jelek szerint jó döntést hozott, hiszen többszörös Golden Globe-díjas színész és filmproducer lett belőle.

Forrás: Giphy

Harrison Ford

Bár kevesen tudják, de az idén 74 éves Ford nem mindig volt a filmezés szerelmese. Nemrég a világhírű zenész, Sergio Mendes posztolt egy fotót a színészről még 1970-ből, a sztár akkor még ácsként dolgozott: "Han Solo előtt létezett egy kiváló ács, őt úgy hívták, hogy Harrison Ford. Íme, itt van ő és a csapata, amikor végeztek a stúdióm munkálataival. Köszönöm, Harrison, az erő legyen veled!" - írta a kép mellé Mendes. Ford sosem szégyellte a dolgot, sőt büszke volt rá, hogy egykor ez volt a hivatása.

Ez a korszak máig hatással van a világszemléletére, egyszer például azt nyilatkozta, hogy a dolgokat nem művészi, hanem a kétkezi munkás szemszögéből nézi.

Ford július óta Magyarországon forgat, és előszeretettel áll oda bárki mellé, aki egy közös képet szeretne készíteni vele.

Forrás: Facebook/Sergio Mendes

Whoopi Goldberg

A 60 éves színész egyike azon keveseknek, akik Oscar-, Tony-, Emmy-, Grammy-, és Golden Globe-díjat egyaránt kaptak. Hollywoodban a legviccesebb, ugyanakkor a legbizarabb munkát korábban ő végezte: egy halottasházban dolgozott, mint sminkes.

Goldberg éveken át napi szinten foglalkozott halottakkal, hiszen ő szépítette meg a felravatolozott hölgyeket és urakat, sőt néha le is mosta őket.

Korábbi nyilatkozatai szerint itt sikerült elsajátítani azt a bizonyos fekete humort, amellyel világhírű lett. Amikor 1985-ben arról értesült, hogy megfilmesíteni készülnek Alice Walker Kedves Jóisten című Pulitzer-díjas regényét, a sztár levelet küldött az írónőnek, hogy játszani szeretne a filmben. Walker - ismervén a színésznő színpadi tevékenységét - beajánlotta a rendezőnek, Steven Spielbergnek. Goldberg meg is kapta Celie, a főhős szerepét.

Forrás: AFP/Georges Bendrihem

Tim Allen

Allen a tévés szerepei előtt nem volt az a kimondott jófiú: a főiskolán rendesen rápörgött a kokainra, sőt árulta is a társainak.

Végül egy reptéren elkapták, majd kábítószer-birtoklásért két évet és négy hónapot ült a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján.

Persze nem csak a drogok töltötték ki az idén 60 éves színész életét. Dolgozott például egy rádióban is, ahol saját reggeli műsora volt. Ennek hatására 1976-ban kommunikációs szakon szerzett diplomát, rádiós és televíziós produkciókra szakosodva. Tim humoristaként kezdte pályáját, majd 1994-ben világhírű lett, amikor megkapta Scott Calvin szerepét a Télapu című filmben.

Forrás: Kalamazoo Police

Beyoncé

Forrás: Giphy

Pornó a köbön: sztárok, akik egykor gátlástalan életet éltek (+18)

Nem mindenki élt ennyire "hétköznapi" életet. Bár ezeket a sokszor pikáns történeteket sokan szívesen "kitörölnék" az életükből, akadnak olyanok is, akik bátran vállalják a múltjukat.
Az örök szinglik világa: világsztárok, akik élvezik az egyedüllétet http://www.life.hu/sztarok/20161006-sztarok-akik-a-szingli-eletet-valasztottak-jennifer-lawrence-es-susan-sarandon.htmlMicsoda nők! Nem sírnak és búslakodnak, mert nincs mellettük pasi. Élvezik az életet, emellett építgetik a saját kis karrierjüket. Jó, persze nekik is vannak átsírt éjszakáik, ám ez elmondásuk szerint egy rövid pillanat csupán. A társadalom egy része már „vénkisasszony”-nak tartja őket. Bár ez a fajta megbélyegzés néhány nőt padlóra küldene, ezek a sztárok nem törődnek a rosszalló szavakkal. Íme, Hollywood öt legnépszerűbb szinglije. TV + Sztárok--Majoros Hajnalka: "Nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk"http://www.life.hu/sztarok/20161003-dundika-szerint-nem-konnyu-anyanak-lenni-az-edesanya-elvezi-a-hetkoznapokat-interju.htmlBár sok szülőnek a haja is kihullik két gyermekkel, Hajninak meg sem kottyan az anyaszerep. A sztárpárnak 2011. november 11-én született első közös gyermeke, aki a Marián nevet kapta, 2016. április 11-én pedig megszületett második gyermekük, Olivér. Az édesanya szerint az életük gyökeresen megváltozott az elmúlt években, de ezt egyáltalán nem bánják. TV + Sztárok--Szerednyey Béla: "A nők sokszor nem tartják tiszteletben mások szerelmét"http://www.life.hu/sztarok/20161003-szerednyey-bela-szerint-sokszor-a-nok-a-hibasak-mert-csabitanak-velemeny.htmlA Jászai-díjas érdemes mű­vész szerint sokszor a nők tehetnek arról, hogy egy jól müködő párkapcsolat egyik napról a másikra felbomlik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVilágsztárok, akik már felfedezték Magyarországot: elképesztő történetek! http://www.life.hu/sztarok/20160929-angelina-jolie-es-harrison-ford-magyarorszagon-jart-vilagsztarok-foto-es-video.htmlLassan nem lesz olyan hollywoodi színész, aki ne tette volna tiszteletét nálunk. Az elmúlt években megsokszorozódott a hazánkban forgatott filmek száma, így nem csoda, ha a színészek közül többen is ide költöztek néhány hónapra. A rajongók nagy örömére volt olyan, aki elhagyta a biztonságot rejtő szállodai szobáját, és örömmel vágott neki az országnak. Bár a lista igen hosszú lenne, mi most összeszedtük a "legbátrabb" sztárokat. TV + Sztárok--Ben Affleck besokallt: a válás mellett döntött a népszerű színész http://www.life.hu/sztarok/20160929-ben-affleck-es-jennifer-garner-biztosan-valnak-a-szinesz-nem-hajlando-bekulni.htmlA pár még tavaly júliusban jelentette be, hogy tíz év után végleg különválnak útjaik. A hírek szerint most már biztos, hogy a békülés lehetősége kizárt a két sztár között. TV + Sztárok--Itt a videó - Csodáld meg Szabó Zsófi esküvőjének minden részletéthttp://www.life.hu/sztarok/20161008-szabo-zsofi-a-facebookon-osztotta-meg-eskuvoi-videojat.html"Fogadjátok szeretettel esküvőnk legszebb pillanatait!" - írta Zsófi a Facebookon, mikor megosztotta a régen várt felvételt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.