Újabb helyen bukkant fel Harrison Ford - Fotó!

színész világsztár Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb bizonyíték arra, hogy Harrison Ford bárhol felbukkanhat. Nemrégiben a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet, most pedig a Pásztor révnél kapták lencsevégre világhírű színészt biciklisnadrágban. 

A Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt Magyarországon tartózkodó színész nagyon kedvesen viselkedik a rajongókkal, ezúttal a Pásztor révnél készítettek többen közös fotót vele.

Amikor a színészt először - Kisorosziban - látták, az valódi csodaszámba ment, azonban az Harrison Ford pár nap alatt annyi helyen bukkant fel Magyarországon, és annyi honfitársunkkal fotózkodott, hogy lassan már az lesz a ciki, ha az embernek még nincs közös képe vele.

Drámai vallomásokat, hirtelen érzelmi váltásokat mutat be Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-csisztu-zsuzsa-csisztu24-cimu-musoranak-az-atvn-elso-vendegei-molnar-aniko-es-berki-krisztian.htmlEgy új műsor keretén belül Csisztu Zsuzsa hetente két ismert embert lát vendégül egy-egy hazai wellnesshotelben. TV + Sztárok--Kabát Peti: "Soha nem tudtam veszíteni!"http://www.life.hu/sztarok/20160924-kabat-peti-es-parja-roka-adrienne-a-nyero-paros-szereploi-jatekrol-kapcsolatrol.htmlSzámtalan konfliktus főszereplője volt a Nyerő párosban Kabát Peti. A Life.hu riportere arról faggatta őket, milyen a viszonyuk most a többi játékossal és hogy a kapcsolatuk hogyan alakult a hetek során. TV + SztárokOrigoEzért esett ki korán a Nyerő párosból Pumped Gabó és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-a-nyero-parosbol-pumped-gabo-es-parja-ezert-eshettek-ki-koran.htmlA Nyerő Páros egyik legszórakoztatóbb sztárpárosa Pumped Gabo és kedvese, Ági voltak. A középmezőnyből távozó fiatalok a Life.hu riporterének elmesélték, versenytársaik eleinte tele voltak előítéletekkel veük szemben, de aztán hamar befogadták őket. Arról is beszéltek, hogy miként hatott a kapcsolatukra a műsorban eltöltött idő.TV + SztárokOrigoTitokzatos, 50 körüli férfi bukkant fel Sarka Kata melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160924-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-a-barataival-es-gyerekeivel-a-becsi-praterben-kirandult.htmlGyermekeivel, nagyobb baráti társasággal és állítólag egy titokzatos pasival töltötte az elmúlt napokat Sarka Kata. Állítja azonban: semmi köze a férfihoz, akivel együtt látták, azaz, csupán a baráti körének tagja. TV + SztárokOrigoKis híján kigyulladt A konyhafőnök stúdiójahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-az-rtl-klub-a-konyhafonok-musoraban-hatalmas-fust-csapott-fel.htmlHatalmas füst csapott fel az egyik versenyző konyhapultja fölött, a zsűri aggódva figyelte, mi történik Gábor kezei között az RTL Klub A Konyhafőnök című műsora felvételén. TV + SztárokOrigoSzívecskés üzenettel köszönötte fel Sarka Katát Hajdú Péter a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-sarka-kata-30-eves-hajdu-peter-a-facebookon-koszontotte-fel.htmlHajdú Péter a közösségi oldal lehetőségeit is kihasználta, hogy felköszöntse születésnapján feleségét Sarka Katát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.