Selena Gomez depresszió énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég még a depressziós Selena Gomezről szóltak a hírek, ám a jelek szerint a fiatal sztárnak kutya baja sincs. 

Selena a világ legnépszerűbb sztárja, mivel a képmegosztó oldalon őt követik a legtöbben - 101 millióan. A nyár végén a 24 éves énekesnő bejelentette, hogy megszakítja a világkörüli turnéját, mert komoly egészségügyi és mentális gondjai vannak.

A fiatal lányról már korábban kiderült, hogy lupuszban szenved, ennek pedig a pánikroham és a depresszió is velejárói. Justin Bieber egykori kedvesét nagyon megterhelték az utóbbi hónapok, a betegsége miatt felhajtás, és úgy érezte, pihenésre van szüksége, és arra, hogy a gyógyulására koncentráljon. Selena ezért hetek óta nem mutatozott a vörös szőnyegen, egy étteremben azonban rátaláltak.

Selena azonban nem utasította el rajongóit, és önfeledten csücsörített a vele közös szelfiken. Reméljük, ez már a gyógyulás kezdete!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.