Rendszeresen verte a párja az X-Faktor egyik versenyzőjét

X-Faktor verés bántalmazás versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Colette-et volt párja többször is megütötte, sőt lelkileg is terrorizálta. A lány végül egy másik nő karjaiban találta meg a boldogságot. 

Az idei X-Faktor egyik versenyzője nem titkolta múltját a mentorok előtt, így őszintén beszélt az őt ért sérelmekről. A múltban vele történt események miatt hat éve képtelen férfival kapcsolatot létesíteni, az­óta inkább hölgyek személyében találta meg a boldogságot - írja a Bors.

"Ezzel a fiúval 18-19 éves koromban ismerkedtem meg. Két és fél évig voltunk együtt, az első hat hónap gyönyörű volt. Aztán fokozatosan hatalmasodott el a terror.

Először csak lelkileg: folyamatosan becsmérelt, aztán egyre sűrűbbek lettek a fizikai bántalmazások is.

Volt, hogy ököllel verte a fejem, vagy szétrúgta a lábam és a bordáimat, sokféleképpen vert meg. Nem tudtam, kihez forduljak, annyira féltem, hogy a családomnak sem mondtam el. Csak akkor tudtam megszabadulni tőle, amikor érezte, hogy már nincs hatalma felettem" - mondta a lapnak a fiatal lány, aki most egy nővel él párkapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.