Hoppá! Félvér eltitkolt gyereke van Bill Clintonnak

Forrás: Youtube, AFP -
prostituált Bill Clinton zabigyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bill Clinton szexuális élete miniszterelnöksége óta terítéken van. A botrányok övezte kalandok közül most egy igen kínos történet került napvilágra. Kíváncsiak vagyunk, vajon Clinton asszony mit szól a kampányidő alatt kibukott újabb pletykához?

Egy 30 éves férfi, Danny Williams nem mindennapi kijelentéssel rukkolt elő a nyilvánosság előtt. Állítja, hogy ő Bill Clinton félvér fia, aki az exminiszterelnök és egy prostituált nő titkos frigyének gyümölcse.

"Az egyetlen fia vagyok, ő pedig az apám. Összetartozunk, muszáj összetartoznunk"- mesélte a férfi.

Forrás: Youtube, AFP

Állítása szerint Clinton és édesanyja évtizedekkel ezelőtt többször létesítettek egymással szexuális kapcsolatot, szám szerint tizenháromszor, amikor az akkori kormányzó Arkansasban járt. A nő azért biztos abban, hogy csak az egykori miniszterelnök lehet az apa, mert elmondása szerint Bill volt az egyetlen fehér férfi akkoriban a kuncsaftjai között.

A fiú szeretné tartani apjával a kapcsolatot, szerinte nem csak külsőleg, de belsőleg is hasonlíthatnak egymásra. Leszámítva a bőrszínüket, a hozzátartozók szerint Danny kiköpött édesapja. Többször próbálkozott már közelebb kerülni apjához, ám a bejárati ajtónál tovább nem jutott, ugyanis két testőr újtát állta.- írja a Daily Mail.

A napokban feltöltött youtube videójában elmondja, hogy annak idején még havi 100 dollár apanázst is kapott édesanyjával Clintontól, ami megszűnt akkor, amikor a férfi miniszterelnök lett.

"Nincs kétségem afelől, hogy én vagyok Bill Clinton fia.- meséli a videóban.- Közdudott volt, Arkansasban mindenki tudta. Bárhová mentem, rám mutattak és azt mondták- Ez Bill Clinton fia. Úgy nézel ki, mint ő. A füled, a szád az állad, a fogaid és az orrod is mind ezt mutatják." - magyarázta a csalódott férfi.

Nagyon elszomorítja, hogy édesapja nem akarja tartani velük a kapcsolatot, gyerekeinek sokszor mutatja a tévében, ki az igazi nagyapjuk.

"Rosszul érzem magam amiért nem akarja elfogadni, hogy létezem, talán a bőrszínem miatt? Ez lehet a baja velem? Néha már az öngyilkosság gondolata is foglakoztatott"- ecsetelte interjújában az eltitkolt frigyből született összetört férfi.

Vajon Hilary Clinton és szavazótábora mit szólnak a kampány időszak alatt kibukott nem mindennapi botrányhoz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.