Micsoda szerelem: Meghitt fotót posztolt Lola

romantika szerelem Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Lola és szerelme, Bence túl vannak már egy viharos szakításon, újra egymásra találtak és csak úgy lángol köztük a szerelem. A fiatal énekesnő nagyon meghitt fotót posztolt közösségi oldalán.

A népszerű magyar énekesnő magánélete úgy tűnik, végleg révbe ért. Bár párjával, a szintén zenész Bencével egyszer már elváltak útjaik, egy ideje újra egy párt alkotnak és azóta le sem tagadhatnák, hogy mennyire szeretik egymást. Szerelmüket egy rendhagyó esküvővel is megerősítették.

A napokban pedig egy elképesztően cuki fotót posztoltak magukról: Lola és Bence meghitt képe egy kis melegséget csal a hűvös, őszi napokba.

Az megvan neked, hogy Lola micsoda bombázó? Wow!

Pasivadító bikinis fotókat tett közzé Instagramján Lola. Az énekesnő mindig is szuperül nézett ki, de azon, hogy micsoda bombázó, mi is meglepődünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.