Egy beszólással kezdődött Marsi Anikó és Palik László kapcsolata

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Palik László Joshi Bharat Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó Joshi a legjobb barát című műsorban mesélt arról, hogyan ismerkedett meg férjével Palik Lászlóval.

Marsi Anikó 7 év után tért vissza újra a képernyőre. Magánéletéről ez idő alatt nem sokat lehetett tudni. Joshi a legjobb barát című műsorban a FEM3 csatornán őszintén beszélt apukája elvesztéséről, a gyereknevelésről és arról is hogyan ismerkedett meg férjével, Palik Lászlóval.
Arról is mesélt, hogy szerelem volt-e első látásra találkozásuk.

"Nem szerelemnek hívnám, hanem valamiféle villámnak,

volt egy hosszú, három és fél órás műsor a másik csatornán, egy tesztjáték. Mindig voltak VIP-vendégek, és az egyik szombaton Laci is ott volt."

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Úgy emlékszik, a férfi nem volt túl vidám arccal jelent meg a szórakoztató játék felvétele előtt. A játék próbája alatt Anikó nem bírta tovább nézni Palik savanyú arckifejezését és ennek hangot is adott:
"A próba közben nagyon finoman és nagyon kedvesen rászóltam, nem emlékszem pontosan, hogy mit mondtam neki, de felkapta a fejét, és nézett maga elé, hogy ez vajon kicsoda. Elkezdődött egy ilyen adok-kapok egymás között, az egyik szünetben szemtelenkedtem vele, és azt mondta, hogy

'Úgy vigyázzon, hogy magát még egyszer feleségül veszem'... és így is lett"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.