Bíróság elé állnak a fotósok, akik lekapták a félmezteleten Katalin hercegnőt

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
fotó Katalin hercegnő félmeztelen bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő Dél-Franciaországban nyaralt, és egy magánház teraszán napozott félmeztelenül, amikor a szemfüles lesifotósok megörökítették ezt az intim pillanatot. A brit királyi caládban hatalmas balhé volt a fotók miatt, de most 4 év után végre megvannak a felelősök, és bíróság elé is állítják őket.

A képeket először a La Provence francia lap publikálta 2012 szeptember 7-én, majd egy héttel később átvette a sokkal szélesebb olvasótáborral rendelkező Closer, francia sztármagazin, ami Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök kiadójának tulajdona. Ez verte ki a királyi családnál is a biztosítékot, pert indítottak.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

A Closer magazin főszerkesztőjének, a lapot kiadó vállalat vezetőjének, három fotósnak és a La Provence helyi lap egyik újságírójának 2017-ben kell a bíróság elé állnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.