Megható: David Beckham közös fotóval gyászolja nagymamáját

Forrás: AFP -
nagymama halál David Beckham fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító fotót tett közzé David Beckham, a rajongói pedig azonnal megvigasztalták a sztárt. Az egykori focista elhunyt nagymamájára emlékezett, aki 3 évvel ezelőtt távozott az élők sorából. "Minden egyes nap hiányzik" - írta a közös képhez.

Még mindig hiányzik David Beckhamnek a nagymamája. Hiába telt már el 3 év azóta, hogy elhunyt, az idő még nem gyógyította be a sebeket. Az egykori focista egy megható képpel, és néhány szívszorító gondolattal emlékezett meg a szeretett nagyiról.

David Beckham elhunyt nagymamájára emlékezett Forrás: AFP

"3 évvel ezelőtt elvesztettem a nagymamámat, valakit, aki nagyon erős és különleges ember volt számunkra... Ez a fotó életem egyik legbüszkébb napján készült: ő, aki annyira szerette a királyi családot el tudott velem jönni nagypapámmal együtt a palotába, amikor átvettem az elismerésemet. Minden egyes nap hiányzik" - írta David Beckham a fotóhoz, a követői pedig egyből vigasztalni kezdték a sztárt.

Zséda törődik az alakjával, de sosem sanyargatja magát http://www.life.hu/sztarok/20161109-zseda-a-ferjeben-talalta-meg-az-igazit-maganeleterol-vallott-a-csodaszep-enekesno.htmlA magyar könnyűzene meghatározó előadója négy év után új stúdióalbummal rukkolt elő. A csodaszép énekesnő ezúttal a szerelemre helyezte a hangsúlyt, mely elmondása szerint mindig is fontos dolog volt az életében. Karrierjéről és magánéletéről beszélgettünk a többszörös Artisjus-, Fonogram- és EMeRTon-díjas Zsédával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHarry herceg lehet Rihanna következő áldozata?http://www.life.hu/sztarok/20161110-harry-herceg-es-rihanna-nemsokara-talalkozni-fognak.htmlBár most Harry herceg új kedveséről szólnak a hírek, hamarosan újabb nő léphet be Vilmos öccsének életébe: Rihanna, a popsztár! TV + SztárokOrigoPuskás Peti öccse jól megmondta a véleményét az X-Faktor énekeseirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-puskas-peti-occse-dani-jol-megmondta-a-velemenyet-az-x-faktor-enekeseirol.htmlPuskás Peti öccsének, Daninak egészen komoly véleménye van a tehetségkutatóról - erről mesélt egy vele készült interjúban. TV + Sztárok--Lady Diana szeretne lenni Vajna Timi - Ha First Lady lenne, sokat jótékonykodnahttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vajna-timinek-nem-szamit-a-penzt-ha-first-lady-lenne-sokat-jotekonykodna.htmlVajna Timi nem szeretne First Lady lenni, de ha mégis úgy alakulna, a hírnevét jótékonykodásra használná: Lady Diana szeretne lenni. TV + Sztárok--Az 5 leghíresebb leszbikus színésznő, aki felvállalta másságát http://www.life.hu/sztarok/20161109-leszbikus-szinesznok-akik-felvallaltak-a-massagukat-cynthia-nixon-es-jodie-foster.htmlAz elmúlt években egyre több híresség vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az ilyen bejelentések sokszor elősegítik a másfajta szexuális irányultsággal élő emberek elfogadását. Íme öt sztárhölgy, akinek nagy valószínűséggel akadt már valamilyen "kalandja" más nőkkel. TV + SztárokNorthfotoKarda Bea hastáncától leesik az állad http://www.life.hu/sztarok/20161110-karda-bea-nagyon-jol-nez-ki-az-enekesno-igy-hastancol-video.htmlKarda Beának hastáncolva kellett körülírnia, melybe némi mutogatást is vegyített. Ennek hatalmas nevetés lett a vége. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.