Exkluzív: Kocsis Tibi elárulta, milyen lecsúszni az aranyéremről

Kocsis Tibor Sztárban sztár második helyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legnagyobb házibulija véget ért, vasárnap láthattuk utoljára beöltözni a versenyzőket. Mindenki kitett magáért, de közülük csak egy kerülhetett ki győztesen. Veréb Tamást szavazták meg a nézők, Kocsis Tibi pedig a második helyen végzett. Az ezüstérmes énekes elárulta, mennyire elégedett a végeredménnyel.

10 héten át minden vasárnap követhették a nézők a TV2 legszórakoztatóbb műsorát, a Sztárban sztárt. Sorra fogytak a versenyzők, a fináléra már csak 4 énekes maradt. Mindenki két produkciót adott elő, még utoljára duplán kiélvezhették, hogy átalakulhatnak valaki egészen mássá a színpadon.

Kocsis Tibi lett a Sztárban sztár második helyezettje Fotó: Szabó Gábor - Origo

A nézők pedig szavazatokkal értékelték az énekesek teljesítményét, az est végére kiderült, hogy Veréb Tamás volt a legszimpatikusabb, ő nyerte meg a nagy átváltozó show-t. Kocsis Tibi lett a második helyezett, aki a Life.hu-nak elárulta, milyen érzés éppen lecsúszni a dobogó legfelső fokáról, és azt is elmondta, mihez kezd majd ezután.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.