Barátnőkből ellenséggé váltak a színésznők: vége a jó kapcsolatnak

Forrás: instagram.com/nurgulyesilcayy, instagram.com/nursel_kose -
ellenség Nürgül Yeslicay barátnő Megtört szívek Nursel Köse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feljelentette volt kollégáját a Megtört szívek egykori színésznője, méghozzá verbális bántalmazás vádjával. Nürgül Yeslicay mellett a legtöbb kollégája kiáll, de egyikük arra sem hajlandó, hogy beszéljen vele.

Elfajultak a dolgok a Megtört szívek két színésznője között, miután Nürgül Yeslicay feljelentette volt kollégáját verbális bántalmazás miatt. Az incidensből bírósági ügy lett, a legtöbb volt kolléga pedig kiállt a színésznő mellett, Erkan Petekkayával szemben, de egykori barátnője nem volt hajlandó tanúskodni, sőt, még a telefont sem vette fel.

Elfajultak a dolgok a Megtört szívek két színésznője között Forrás: instagram.com/nurgulyesilcayy, instagram.com/nursel_kose

"Nagyon haragszom rá, nem ezt vártam tőle" - mondta el véleményét Nürgül Yeslicay egykori barátnője, Nursel Köse viselkedéséről. Elmondta, a nő egyszer sem kereste őt, mióta elhagyta a sorozatot, és ebben a kényes ügyben sem támogatja. Nürgül Yeslicay nyilatkozataiból kiérződik, mennyire rosszul esik neki Nursel nemtörődömsége. "Az igazat megvallva nem értem őt. Nem hiszem, hogy veszélyeztette volna a karrierjét azzal, ha csak egyszer is felemelte volna a telefont, és megkérdezi, hogy vagyok" - olvashatóak Nürgül szavai az Epizódban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.