Csúnyán átverték Erdei Zsoltot

Forrás: Origo -
átverés Erdei Zsolt bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar félnehézsúlyú profi ökölvívó soha nem gondolta, hogy egyszer egy ilyen ügy áldozata lesz. Mint kiderült, egykori menedzsere több millióval tartozik neki. 

Erdei Zsolt szerint minden egyes fellépésért járó összeg az egykori munkatársához érkezett. Hiába azonban az időben kifizetett pénz, a sportoló soha nem látta viszont ezeket az összegeket. Az exbunyós most azt állítja, hogy a menedzsere hónapokon keresztül hitegette, ráadásul a meg nem kapott összegek után ugyanúgy adót kellett fizetnie, mintha megkapta volna - írja a Blikk.

Erdei Zsolt Forrás: Origo

"Felmondtam neki, azóta egyébként más menedzser sem környékezett meg, de felesleges is lenne. Mivel az aktív pályafutásomnak már vége, úgy döntöttem, ezentúl saját magam fogom intézni az ügyeimet. Minek nekem még valaki, amikor magam is elboldogulok, ráadásul sokkal jobban megy minden, mint előtte, simán tudom ­koordinálni a felkéréseket. Nem tudom, hogy valaha viszontlátom-e a pénzemet, ám attól nem kell tartani, hogy emiatt csődbe mennék. Viszont azt szeretném elérni, hogy a volt menedzserem ezt ne csinálhassa meg másokkal. Ezért is jelentettem fel" - nyilatkozta a lapnak Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.