Széles Sándor szerint Hosszú Katinka férje túlzásokba esik

Fotó: MTI/Illyés Tibor, Szigetváry Zsolt -
Hosszú Katinka Shane Tusup Széles Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csitulnak a kedélyek a hazai úszók között. Két nappal a rövid pályás világbajnokság előtt újabb botránytól hangos a sajtó. 

Hargitay András szövetségi kapitány egy megbeszélésen szólalkozott össze Katinka edző-férjével, Shane Tusuppal. Itt az lett volna a cél, hogy a felek megbeszéljék a konfliktust, ám ebből a végén nem lett semmi: Hosszú Katinka és férje távozott a helyszínről. Az edző, Széles Sándor szerint a kapitány, Hargitay András és Katinka edző-férje, Shane Tusup is hibázott - írja a Bors.

Széles Sándor szerint Hosszú Katinka férje túlzásokba esik Fotó: MTI/Illyés Tibor, Szigetváry Zsolt

"Shane kezd túlzásba esni. Valóban nem köszön senkinek, lenézi az embe­reket. Remek munkát végez Katinkával, de rajta kívül nincsenek eredményei. Egy jó edző nemcsak egy emberrel tud kiemelkedő teljesítményt elérni. A három olimpiai arany szép teljesítmény, ám most kellene szerénynek lenni. De Hargitay Andrást sem kell félteni. Bármikor próbáltam vele beszélni, nem sikerült, pedig kétszeres olimpiai bajnok edző vagyok. Több kollégámmal is beszéltem Andrásról, és mondták: beleszól olyan szakmai dolgokba, amihez nem ért" - nyilatkozta a lapnak Széles Sándor, aki szerint most a szövetségi kapitánynak kellene engednie.

Gyárfás Tamás lemondott, Hosszú Katinka reagált

Hosszú Katinka közösségi oldalán tette közzé közleményét, melyben leírja, minek kell lennie a következő lépésnek Gyárfás Tamás lemondása után. Az úszónő szavait változtatás nélkül közöltük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.