Madonna 58 évesen is úgy twerkel, mint egy tinédzser

twerk videó Madonna énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár James Corden Carpool Karaokejében vendégeskedett a minap. A videó alapján még a műsorvezető is ledöbbent, amikor a sztár elkezdte rázni a fenekét. 

Madonna a jelek szerint nem tud öregedni, sőt örökre a világ pop dívája marad. Elmondása szerint próbál haladni a korral: szeret kipróbálni új zenei stílusokat, imád vadul öltözködni, sőt twerkel is. Ezt élőben is megmutatta, méghozzá az autó anyósülésén. A videóból még az is kiderült, hogy Madonna és Michael Jackson bizony smároltak egyszer, de ezt még senkinek nem mondta el. A twerk mozdulat a 3:45 perctől látható.

Vadon Jani is szerepelni fog az RTL Spike egyik adásában http://www.life.hu/sztarok/20161208-vadon-jani-megkuzdott-safrany-emesevel-nezd-meg-a-videot.htmlA december 1-jén indult RTL Spike csatornán tűnik fel pénteken Vadon Jani, a Reggeli Show sztárműsorvezetője. Ráadásul egy komoly feladatot is kapott: le kell győznie Sáfrány Emesét tátogásban. TV + SztárokOrigoNem bírják már tovább szex nélkül a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-a-villalakok-megbolondulnak-a-szexhianytol.htmlKrisztián unszolására mindenki vallott: például, hogy mennyi ideig bírták ki legtovább szex nélkül? TV + Sztárok--Weisz Fanni nem ment el a nagymamája temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20161208-weisz-fanni-nem-volt-ott-a-nagymamaja-temetesen.htmlAlig egy hónapja derült ki, hogy Weisz Fanni minden kapcsolatot megszakított családjával. Csak barátján keresztül lehet kommunikálni a siket modellel, így üzenték meg neki nagymamája halálát is. Fanni hiába tudta, mi történ, és mikor lesz a temetés, nem ment el. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nem engedi metróra szállni a gyermekeit http://www.life.hu/sztarok/20161207-sebestyen-balazs-gondos-apuka-nem-szallhatnak-metrora-a-gyerekei.htmlA népszerű műsorvezető nem ment el szó nélkül a napokban történt metróbaleset mellett. Az édesapa ennek hatására eldöntötte, hogy gyermekei nem szállhatnak fel a földalatti vasútra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSebestyén Balázsék új csúcsot állítottak felhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-csucsot-dontott-balazsek-uj-reggeli-showja.htmlKözel 30 ezer online hallgatója volt Balázsék Reggeli Show-jának december 6-án a Rádió1-en. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoAdele sosem volt szerencsés a párkapcsolataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-adele-sokszor-atelte-a-megcsalt-no-szerepet.htmlA világhírű énekesnőt számtalanszor bántották meg, sokszor nézett farkasszemet a hűtlenség ördögével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.