Weisz Fanni nem ment el a nagymamája temetésére

Forrás: Polyák Attila/Origo -
nagymama Weisz Fanni temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hónapja derült ki, hogy Weisz Fanni minden kapcsolatot megszakított családjával. Csak barátján keresztül lehet kommunikálni a siket modellel, így üzenték meg neki nagymamája halálát is. Fanni hiába tudta, mi történ, és mikor lesz a temetés, nem ment el.

Nem ment el nagymamája temetésére sem Weisz Fanni, emiatt a családja csak még jobban aggódik érte. A siket modellről november közepén derült ki, hogy sem szüleivel, sem korábbi barátaival nem tartja már a kapcsolatot, sőt iskolába sem jár. Mindent a párja intéz, csak rajta keresztül lehet kommunikálni a lánnyal. A mobilját is Péter veszi fel, valamint a Facebook-oldalát is ő kezeli.

Weisz Fanni nem ment el nagymamája temetésére Forrás: Polyák Attila/Origo

A család többször kifejezte aggodalmát, ahogy Agárdi Szilvi is, aki korábban a siket lány legjobb barátnője volt. "Hónapok óta nem beszéltünk, nem reagál az üzeneteimre, azóta, amióta párja van. Ő most nem a Fanni" - írta a többi között az egykori barátnő. A helyzet úgy tűnik azóta sem változott, hiszen Weisz Fanni még nagymamája temetésére sem ment el - írja a Bors. Két héttel ezelőtt hunyt el a lány apai nagymamája, a család pedig a párján és közös ismerősökön keresztül próbálta tudatni Fannival a hírt, de semmi reakciót nem kaptak. A temetés időpontjáról is tájékoztatták, de hiába remélték, a lány nem kísérte el utolsó útjára a nagyit. A lap megkereste a siket modell párját az ügyben, de ő nem szeretne Fanni nevében nyilatkozni erről. Az édesanyja pedig annyira összetört, hogy nem volt képes a lányáról beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.