Ryan Gosling magyarul beszél a Kaliforniai álom című filmben

Ryan Gosling magyar videó Kaliforniai álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán este vetítették le először hazánkban a Kaliforniai álom című filmet, melyben a dögös színész mindenki meglepetésére magyarul szólalt meg. 

Gosling még a nyáron töltött nálunk közel öt hónapot a családjával, amikor hazánkban forgatták a Szárnyas fejvadász második részét. Valószínűleg akkor hallhatta ezeket a kifejezéseket, melyeket be is épített legújabb filmjének, a Kaliforniai álom szövegébe. A nézők persze meglepődtek, amikor a szexi színész szájából a következő szavak hangoztak el:pisi-kaka. Gosling az ET riporterének elárulta a "pisi-kaka" jelentését, ő semmiségnek fordította, illetve megemlíti, hogy ez egy jiddis kifejezés.

Így járkált Budapest utcáin Ryan Gosling

A GQ újságírója a fővárosban készített egy interjút a dögös sztárral, sőt egy fotósorozat is készült, méghozzá budapesti helyszíneken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.