Kit látnál az X-Faktor győzteseként? - Szavazz!

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Mata Ricsi X-Faktor 2016 Dmitrij Gorbunov Opitz Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton este véget ér az X-Faktor minden eddiginél rövidebb szériája, kiderül, ki az, aki megalapozhatja a jövőjét a nyereménnyel. A műsor Facebook oldalán nagyon megoszlanak a vélemények arról, ki érdemelné meg, hogy mindent vigyen, mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, ti kinek szurkoltok. 

Gáspár Laci és ByeAlex mentoráltjai már kiestek, most már csak Tóth Gabi Opitz Barbija és két srác - Mata Ricsi és Dmitrij Gorbunov van versenyben.

Már csak Mata Ricsi, Opitz Barbi és Dmitrij Gorbunov van versenyben Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A műsor alatt mindhárman kaptak hideget-meleget, Dmitrijt többnyire azzal találták meg - a mentorok és kommentelők egyaránt -, hogy sokszor maníros és elszállt magától. A vígaszágon bekerülő Mata Ricsit sokan a Csillag születik egykori Utasi Árpijához hasonlítják, Barbi pedig azért kapott több kritikát, hogy olyan dalokat énekelt, amelyekhez még nincs elég élettapasztalata.

Nos, most rajtatok a sor, hogy megszavazzátok, szerintetek kinek kell a dobogó legfelső fokára állnia. Ha kedvencetek már kiesett, azt írjátok meg kommentben.

Ki nyerje a 2016-os X-Faktort?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.