Debbie Reynolds Carrie Fisher sztárok Eddie Fisher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a földi halandóknál, de bizony a sztároknál is előfordul, hogy két barátnő egy pasi miatt ugrik egymásnak: így volt ezzel anno Liz Taylor és Debbie Reynolds is. 

A napokban elhunyt a színésznő, Carrie Fisher és édesanyja, a szintén filmcsillag Debbie Reynolds. Most már kevesen emlékeznek azonban arra, hogy Debbie magánélete bizony nem volt felhőtlen: a legjobb barátnője konkrétan elszerette tőle a férjét - erről mesélt is évekkel ezelőtt a díva.

Elizabeth Taylor és Debbie Reynolds gyerekszínészként kezték a pályát, egy középiskolába jártak, ahol nagyon jó barátnők lettek. Innentől kezdve mindig nagyon jóban voltak, ám

Liz Taylornak nem sokat számított, hogy Debbie férjhez ment: összeszűrte a levet Carrie Fisher apjával, Eddie Fisherrel.

Ők ketten később össze is házasodtak, ám csak 5 évig voltak együtt, akkor ismerte meg Liz Richard Burtont, a nagy szerelmét, akihez a válása után pár nappal hozzá is ment.

Liz Taylor Forrás: AFP

Arról is szól a fáma, hogy évekkel később a két asszony kibékült egymással, Debbie egy korábbi interjújában így fogalmazatott:

tartottunk egy kis szünetet, amikor Liz lenyúlta a férjemet, hogy inkább vele éljen, mert ő is szereti.

Persze Hollywood nem arról híres, hogy a sztárok tiszteletben tartják mások házasságát: itt össze is szedtük, kik azok a színésznők, akik bizony lenyúlták legjobb barátnőjük szívszerelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.