Botrányos válások 2016-ban: van miről beszélni!

Brad Pitt Sarka Kata válás Amber Heard Angelina Jolie Johnny Depp Drew Barrymore Naomi Watts Hajdú Péter botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs min szépíteni: 2016 a válások éve volt. Több hollywoodi sztárpár is a különválás mellett döntött ebben az évben, ám sokan nem a megszokott módon. Volt itt erőszakról, sőt gyermekbántalmasról szóló hír is, ezek alaposan felkavarták az állóvizet.

Amber Heard és Johnny Depp

A házasság mindössze egy évig tartott. Amber Heard és Johnny Depp 2011-ben találkoztak egymással a Rumnapló forgatásán. A People magazin információi szerint Amber Heard nyújtotta be a válókeresetet férje ellen, méghozzá a celebek által oly kedvelt „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva, ám nem sokkal később durva vádak kerültek napvilágra. A színésznő állítása szerint Depp többször megverte és bántalmazta őt, amit nem volt hajlandó tovább tűrni. A csinos szőkeségnek több millió dollárt ítélt oda a bíróság, ezt Heard egy jótékony szervezeteknek ajánlotta fel. Ám Depp később nem egykori szerelmének utalt, hanem egyenesen az általa megnevezett intézményeknek. Heard jogi képviselője ezért levélben szólította fel a színészt, hogy ezért ne a kialkudott hétmillió dollárt (1,9 milliárd forintot) adományozza a bántalmazott nőket és a beteg gyermekeket támogató két jótékonysági szervezetnek, hanem a dupláját. Az ügyben a mai napig nem jutottak dűlőre.

Amber Heard és Johnny Depp Forrás: AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt

A No. 1 hollywoodi álompár szakításának híre mindenkit ledöbbentett. Angelina Jolie és Brad Pitt tizenkét év együttélés után döntött a különválás mellett, persze itt is a „jó öreg” kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A válókeresetet Jolie adta be, miután Pitt egy közös repülőútjukon összeveszett 15 éves fiukkal, Maddoxszal, akit állítólag bántalmazott is. Az ügy azóta csúnyán eldurvult, mivel a színésznő szerint nem ez volt az első eset, hogy félniük kellett a sztártól. Brad állítólag felügyelet mellett, mindössze 90 percig lehet a gyermekeivel, ami nagyon megviseli az édesapát. A közeli barátok nyilatkozatai szerint a pár azóta nem beszélt egymással, amióta Angelina beadta a válókeresetet. Közben az is kiderült, hogy a gyerekeket rendszeresen kezeli pszichológus, emellett a színésznő havi négy drog- és alkoholtesztet követel egykori szerelmétől a gyakori láthatásért.

Angelina Jolie és Brad Pitt Forrás: AFP

Drew Barrymore és Will Kopelman

Barrymore harmadik házassága sem az örökkévalóságnak szólt. A galeristával négy évig éltek együtt, a kapcsolatból két gyermekük született. A színésznő többször is bevallotta, hogy a tökéletes tündérmesének tűnő házassága egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt sokan gondolták. Férjével először ki nem állhatták egymást, majd pár hónap randizgatás után mégis összejöttek. A jelek szerint nem volt túl erős a szerelem: áprilisban beadták a válópert.

A válás nem egy hiba, ha nem találjuk a közös hangot, akkor külön kell válnunk. Az élet megy tovább!”

másik férfi oldalán vigasztalódik

Drew Barrymore és Will Kopelman Forrás: AFP

Sia Furler és Erik Anders

A pár mindössze két évig volt házas. Sia ekkor már közismert dalszövegíró volt, ám énekesként még nem ismerte a világ. Mint a válóper alatt kiderült, Anders nagyon unta már felesége ismertségét és fényűző sztáréletét, ezért inkább elhagyta őt. Nem akarnak nagy hírverést, mert továbbra is nagyon kedvelik egymást, ám a továbbiakban már csak barátok szeretnének lenni. Magánéletüket féltve óvták a nyilvánosságtól, így a rajongók többségét váratlanul érte a szakítás.

Sia Furler és Erik Anders Forrás: AFP

Sztárok, akik 2016-ban fogadtak örök hűséget egymásnak

Voltak azonban olyanok is, akik idén kötötték össze az életüket! Több híresség is oltár elé állt, hogy örök hűséget és szerelmet fogadjon a szeretteik előtt. Most összeszedtük nektek a legszebb esküvőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.