Karácsonykor veszítette el édesapját Ivancsics Ilona

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál Ivancsics Ilona Szomszédok édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ivancsics Ilona színésznő számra nem végződöt jól az év: tragdia árnyékolta be az ünnepi időszakot.

A Szomszédok Vágási Juditjának édesapja december 13-án töltötte be 93. életévét, és szerencsére még a szentestét is családjával tölhette.

Ivancsics Ilona Forrás: MTI/Zih Zsolt


"Hiába volt már 93 éves, remek állapotban volt édesapám. A nyáron volt egy combnyaktörése, de abból szépen felépült. Ugyan még járókeretet használt, olyan erős volt, hogy azt hittük örökké él. Sajnos, elvitték az angyalok. Szép halála volt, mégis fáj, hogy itt hagyott bennünket. Hihetetlen, hogy egy nappal korábban még együtt ünnepeltünk" - mondta szomorúan a Blikknek a színésznő.

Ivancsics Ilona édesapja Nagybajomban élt, csak idős korára költözött a főrvárosba, hogy közel legyen a csalájához.

Kiszabadult a börtönből VV Indiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-kiszabadult-a-bortonbol-vv-indian-s-gyorgy.htmlA Való Világ hamaradik szériájának hosszú hajú szereplője, Indián fél évet töltött rács mögött. 2017 első napját azonban már a családjával tölthette, a bíróság december 29-én úgy döntött, otthon várhatja meg a tárgyalásokat.TV + SztárokOrigoÚjra együtt Cinthya Dictator és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-ujra-egyutt-cinthya-dictator-es-varga-viktor-enekes.htmlSzámtalanszor szakítottak, de mindig egymás mellett találták meg újra a boldogságot. Ééééés, igen: újra egy pár Varga Viktor és Cinthya Dictator.TV + Sztárok--Öngyilkos lett George Michael - állítja a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170101-ongyilkos-lett-george-michael-allitja-a-parja.htmlSzerelme, Fadi Fawaz állítása szerint George Michael csak arra vágyott, hogy meghaljon. Állítja, az énekes önkezével vetett véget életének. TV + Sztárok--Übercuki képpel köszönti 2017-et Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20170101-hosszu-katinka-ezzel-keppel-koszonti-2017et.htmlKutyusokkal fotózkodott a magyarok egyik kedvenc sportolója Hosszú Katinka. TV + SztárokFacebookján fakadt ki Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/sztarok/20170101-facebookjan-fakadt-ki-kapocs-zsoka-az-allatvedos-tortenet-miatt.htmlAhogy már megírtuk, Kapócs Zsókát beperelné az egyik állatvédő alapítvány. Egy Rudolf nevű, megkötözött lábú lovat akart mindenki megmenteni, de az ügyből hatalmas félreértés és botrány kerekedett. Zsókát a Facebook-oldalán ócsárolják félrevezetés miatt, míg az egyik alapítvány jogi útra terelné a dolgot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.