Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estek

hitel Lippai László tartozás Erdélyi Mónika sztárok Bíró Ica Pataky Attila Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte naponta olvashatunk a médiában híreket arról, hogy egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. A magyar hírességek sem kivételek, páran közülük keményen megküzdöttek a bankokkal. 

Lippai László

A magyar színész kocsiját lassan négy éve vitte el a végrehajtó, ám pechjére az elárverezett jármű hitelét még ezután is fizetnie kellett. Lippai 2007-ben vásárolta meg az autót, amelybe hárommillió forint önrésszel szállt be. Annak ellenére, hogy a kocsit a bank 2012-ben 570 ezer forintért elárverezte, a színész egy ideig még kénytelen volt fizetni a törlesztőrészleteit. Így a hétmilliós autó állítólag tizenhárommillióba került.

Lippai László Forrás: MTI/Kallos Bea

Erdélyi Mónika

A televíziós műsorvezető válópere 2014-ben, közel öt év után ért véget. Erdélyi Mónika ez idő alatt nem tudott túladni volt férjével közösen vett érdi otthonán, ugyanis a házon jelzáloghitel volt. Mónika a gyönyörű belső terekkel kialakított hatalmas ingatlant még 2009-ben 67 millió forintért hirdette meg, ám a hírek szerint sokáig nem érdeklődtek érte. Végül – egyes információk szerint – a ház kényszerárverésen kelt el.

Erdélyi Mónika Forrás: Life.hu

Bíró Ica

A Metal Lady már évek óta küzd a devizahitelével, és úgy érzi, addig nem is tud beengedni egy férfit az életébe, amíg anyagi helyzete nem rendeződik. A sztár svájcifrank-alapú tartozása az egekbe szökött, ami kilátástalan helyzetbe sodorta, ám Ica ennek ellenére is pozitívan tekint a jövőre. Az 59 éves fitneszszakértőnek a 2006-ban alapított klubjától kellett megválnia, ugyanis a duplájára nőtt kölcsöne miatt képtelen volt tovább fenntartani.

Bíró Ica Forrás: biroica.hu

Bodrogi Gyula

A nemzet színésze többször is beszélt szomorú helyzetéről a sajtónak. Bodrogi Gyula svájcifrank-alapú kölcsönt vett fel az autójára, aminek később már a dupláját kellett visszafizetnie.

Felvettem én is a hitelt, nem éppen kedvező kamattal forintban törlesztek. Ki akarnak fosztani!”

Bodrogi Gyula Forrás: Origo

Pataky Attila

Az Edda frontembere hosszú évek után tavaly fizette ki az eredetileg 45 millió forintos hitelét. Az énekes korábban devizahitelből vásárolta meg álmai otthonát; 3 hónappal a válság kezdete előtt vett fel 45 millió forintos kölcsönt. Sokakkal együtt azonban neki is meggyűlt a baja a törlesztőrészletekkel, amelyek az eredeti 200 ezer helyett volt, hogy 496 ezer forintra rúgtak. Ha nincs egy jómódú barátja, talán sosem került volna ki ebből a helyzetből.

Volt olyan hónap, amikor az eredetileg előírt 200 ezer forintnyi részlet helyett 496 ezer forintot követelt tőlem a bank.

mesélte

Pataky Attila Forrás: Origo

A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-ban

A tavalyi év korántsem mondható "csendesnek" a hazai sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, amelyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.