Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett

Sarka Kata Ganxsta Zolee párkapcsolat Iszak Eszter Dobrády Ákos Hajdú Péter szakítás Tóth Andi Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016-ban is több magyar sztárkapcsolat jutott mélypontra, a felek pedig a szakítás mellett döntöttek. Sok rajongó szinte ledöbbent, amikor az érintettek bejelentették a fájdalmas hírt, ám elmondásuk szerint ez a döntés a legjobb, ami születhetett. 

Kozso és Keira

Az első hírek még februárban röppentek fel: több magazin megírta, hogy Kozsót elhagyta 20 évvel fiatalabb szerelme, Keira. A dolgot először senki sem értette, hiszen a pár már a közös gyermek gondolatát is felvetette. Az 51 éves sztár több mint nyolc éve volt együtt kedvesével, így nem csoda, ha megviselték a szakítás első hetei. Keira szerint kedvese teljesen más ember lett az életmentő műtétje után, így hiába volt anno a nagy szerelem, ma már inkább csak barátként tekintenek egymásra.

Kozso és Keira több mint nyolc évig voltak együtt Forrás: Facebook/ Ámokfutók

Ganxsta Zolee és Petra

Az énekes és 25 éves szerelme tavaly mutatkozott először a nyilvánosság előtt, méghozzá a Fonogram-díjátadón. A pár soha nem beszélt nyíltan a magánéletéről, hiszen a zenész mindig is óvni szerette volna kedvesét a sajtótól. Zolee azonban idén augusztusban alaposan megijesztette rajongóit, amikor különféle aggasztó és komor hangulatú posztokat tett közzé a Facebook-oldalán. Mint kiderült, Petra váratlanul szakított vele, amit Zolee nem tudott feldolgozni. A zenész később azt mondta, teljesen érthető a nála 24 évvel fiatalabb lány döntése, emellett úgy gondolja, hogy csakis ő maga tehet a szakításról.

Ganxsta Zolee-t nagyon megviselte a szakítás Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Tóth Andi és Földesi Péter

Az X-Faktor ötödik szériájának győztese nem viselte túl jól, amikor egy év és három hónap párkapcsolat után, 2016 áprilisában szakítottak kedvesével, Földesi Péterrel. A hírek szerint a különválás korántsem mondható békésnek, hiszen Andi állítása szerint egykori szerelme csöppet sem kedvesen közölte vele a rossz hírt. A pár a szakítás előtt nem sokkal Balin nyaralt, szimbolikusan el is jegyezték egymást, a hazatérés után mégis különváltak útjaik. A 17 éves lány azt mondta az okokról, hogy eltérő habitusú emberek voltak, így nem tudtak más döntést hozni.

Tóth Andi és Földesi Péter egy év és három hónap után szakítottak Forrás: Facebook/Tóth Andi hivatalos oldala

Iszak Eszter és Dobrády Ákos

A dögös műsorvezető 2012 őszén jött össze Dobrády Ákossal, majd 2014 februárjában el is jegyezték egymást. Bár minden idillinek tűnt, a pár idén augusztusban, öt év együttjárás után mégis a különválás mellett döntött. Az idei Szigeten igazolódott be először, hogy nagy lehet a baj, hiszen a TNT frontembere egyedül bulizott a fesztiválon, Eszter egy pillanatra sem tűnt fel mellette. A 2016-os év elején még azt mondták, hogy előbb születik meg a közös gyermekük, mint hogy oltár elé állnának. Dobrády Ákos később saját magát okolta a szakítás miatt, szerinte ugyanis az utolsó év alatt elhanyagolta szerelmét.

Iszak Eszter és Dobrády Ákos el is jegyezték egymást, ám nyáron a különválás mellett döntöttek Forrás: Instagram/Iszak Eszti

Sarka Kata és Hajdú Péter

Magyarország egyik legismertebb álompárjáról senki sem gondolta volna, hogy valaha is különválnak útjaik. A közel négy és fél hónapja tartó kálváriának még most sincs vége, hiszen a legújabb hírek szerint egyik fél sem tudja, mit hoz majd a jövő. Állítólag a pár egyik tagja sem ment el az első válóperes tárgyalásukra, így sokan abban reménykednek, hogy Kata és Péter újra egymásra talál. Az első hírek július közepén röppentek fel a pár szakításával kapcsolatban, majd nem sokra rá kiderült, hogy a csinos műsorvezető már ki is költözött a családi házból. Bár nyilvánosságra kerültek olyan hírek, hogy Kata életében megjelent egy másik férfi, ezt hamar cáfolták.

Sarka Kata és Hajdú Péter válása még mindig folyamatban van Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Ezek a sztárpárok találtak egymásra idén: a kor nem számít!

Persze 2016-ban voltak olyanok is, akik idén találták meg a nagy szerelmet. Íme, a legmeglepőbb kapcsolatok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.