Lagzi Lajcsi elképesztő dolgot tett: erre senki sem számított!

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
békülés Kis Grófo Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve veszett össze a két mulatóssztár, ugyanis Kis Grófo nem jelent meg egy londoni koncerten. Jolly megfogadta, sosem énekel többet társával, de az újév őket is összehozta. Persze kellett ehhez a béküléshez is közreműködő: Lagzi Lajcsi győzte meg őket, hogy ássák el a csatabárdot.

Nagyon összeveszett tavaly januárban a két mulatóskirály, mivel

Kis Grófo cserbenhagyta kollégáit.

Nem jelent meg egy londoni koncerten, ezért Jolly úgy döntött, nem énekel többet társával. A harag egy évig tartott, Lajcsinak azonban sikerült kibékítenie őket. Ő ugyanis – a többi mulatószenésszel együtt – nagy közös koncertre hívta őket. Sikerült meggyőznie Jollyt és Kis Grófót arról, hogy ássák el a csatabárdot, és kezdjék az új évet tiszta lappal és egy hatalmas bulival.

Kis Grófo és Jolly kibékültek hála Lagzi Lajcsinak Forrás: Pozsonyi Roland

Annyi idő után először hallhatók eredeti formájukban a közös slágereik, ugyan a No roxa áj című daluk nem egészen az övék. Ennek ellenére persze mindenki örül a békülésnek. "Büszke vagyok rá, hogy sikerült összehoznunk egy ilyen bulit. Ennek örömére kértem fel az előadókat, köztük Grófót és Jollyt is, hogy sérelmeiket hátrahagyva örömzenével indítsuk az évet"mondta a Blikknek Lajcsi. Kis Grófo is hasonlóan vélekedik. "Örülök, hogy a londoni félreértés után ismét jóban vagyunk, és reméljük, a közönség is élvezni fogja a slágereinket" – mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.