Németh Kristóf: "Meg kellett tanulnom női fejjel gondolni"

Forrás: Polyák Attila / Origo -
párkacsolat Németh Kristóf színész szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves magyar színésznek határozott elképzelései vannak arról, hogy mi is kell valójában a hölgyeknek. Gondolatait örömmel osztotta meg az olvasókkal. 

Németh Kristóf hosszú éveken át rosszfiút alakított a Barátok közt című sorozatban. Bár a karaktere szerint igazi nőfaló, az életben egy szerető és odaadó társ. Mint mondja, nem mindegy, hogy az ember kivel képzeli el a jövőjét. És hogy mi kell valójában a nőknek? Kristóf szerint nehéz a kérdés - írja a Best Magazin.

Németh Kristóf nehéz kérdés, hogy mi kell a nőknek valójában Forrás: Polyák Attila / Origo

A viccet félretéve, a legfontosabb, hogy olyan társra találjon egy nő, akivel tökéletesen elfogadják egymást.

Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-magyar-hiressegek-akik-nagyon-nehezen-tudjak-fizetni-a-hitelt.htmlSzinte naponta olvashatunk a médiában olyan híreket, melyek szerint egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. Ez alól a magyar hírességek sem kivételek, akik közül páran keményen megküzdöttek a bankokkal. TV + Sztárok--Kiderült: Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi egy párt alkotnak!http://www.life.hu/sztarok/20170106-gorbunov-dmitrij-es-opitz-barbi-egy-part-alkotnak.htmlMaga Opitz Barbi tette közzé a hírt, miszerint szerelem szövődött közte és Gorbunov Dmitrij között. A két versenyző közös álmokat dédelget. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEnnyi felé oszlik Klapka György hagyatéka: 2 milliárdnyi vagyont kell szétvagdalnihttp://www.life.hu/sztarok/20170106-klapka-gyorgy-vagyona-ennyi-fele-oszlik.htmlHirtelen hunyt el a milliárdos üzletember, Klapka György. Rengetegen gyászolják az Aranyembert, aki még nem készült a halálra, előre tervezett. Ennek ellenére folyamatosan frissítette végrendeletét, így az is megvan, hányfelé oszlik majd Klapka vagyona.TV + Sztárok--Lebuktak: 25 éves fiújával fotózták le az 58 éves Madonnáthttp://www.life.hu/sztarok/20170105-25-eves-fiujaval-fotoztak-le-az-58-eves-madonnat-aboubakar-soumahoro.htmlTavaly március óta kering a pletyka, miszerint Madonna egy 25 éves elefántcsontparti modellel mókázik. Nos, nem zörög a haraszt, a minap lencsevégre kapták a párocskát egy svájci síparadicsomban. TV + Sztárok--Klapka Györgyhöz szólt Mary Zsuzsi búcsúlevelehttp://www.life.hu/sztarok/20170105-halalanak-otodik-evforduloja-elott-talaltak-meg-a-levelet.htmlMary Zsuzsi búcsúlevelet írt Klapka Györgyhöz, ám ez idáig erről senki sem tudott. Halálának 5. évfordulója előtt pár nappal került elő az iromány, melyből Klapka idézett. TV + SztárokOrigoKocsis Tibor édesanyja elvesztéséről vallott: hatalmas trauma volthttp://www.life.hu/sztarok/20170105-hatalmas-trauma-volt-kocsis-tibornak-edesanyja-elvesztese.htmlKocsi Tibit pozitív, mosolygós emberként ismerhette meg az ország, a Sztárban sztár című műsorban pedig az igazán vicces oldalát is megmutatta. Azonban az ő életében is voltak mélypontok, az egyik ilyen az édesanyja elvesztése volt. Hatalmas traumaként élte meg a tragédiát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.