Hoppá! Goldie Hawn nem tudta elolvasni szövegét a Golden Globe-on

Goldie Hawn goldenglobe2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goldie Hawn elképesztően szexi ruhában jelent meg a 74. Golden Globe-gála vörös szőnyegén, férje, Kurt Russel oldalán. A pár csak ritkán mutatkozik együtt nyilvános eseményen, ezért minden fotós őket akarta lencsevégre kapni.

Amellett, hogy Kate Hudson édesanyja csak úgy tündökölt a fotósok kereszttüzében, díjat is átadott a komédia-királynő Amy Schumer oldalán. A színpadon mégis kellemetlen és kínos szituációnak lehettünk szem- és fültanúi,

Goldie ugyanis számtalanszor elrontotta a szöveget, rosszul olvasta fel mondandóját a súgógépről.

Kolléganője sietett segítségére. Vajon a szépséges színésznő, aki nemrég töltötte be 71. életévét, otthon hagyta az olvasószemüvegét?

Goldie Hawn a 74. Golden Globe-gálán Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Természetesen ez a kis kellemetlenség egy megrendezett jelenet volt,

vicces kifigurázása annak, hogy bár a színésznő elképesztő formában van, mégsem fiatal már. Üdítő látni, hogy a hollywoodi színésznők is vállalják a korukat és az ezzel járó esetleges kellemetlenségeket is. Szép volt, Goldie! Jól szórakoztunk ezen a kis performanszon.

Azt, hogy a színésznő mennyire vicces, Instagram-fotója is bizonyítja. Így készült Goldie Hawn a díjátadóra:

Super pumped for the Golden Globes

Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.