Mariah Carey kivonul a közösségi médiából a szilveszteri botrány miatt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Eugene Gologursky -
szilveszter Mariah Carey közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon leégett Mariah Carey nézők milliói előtt: nem is próbált úgy tenni, mintha élőben énekelne a szilveszteri koncertjén. A sztár természetesen nem hibáztatja magát, továbbra is a technikai hátteret okolja a bukásért. Ő azonban úgy döntött, egy időre kivonul a közösségi médiából a biztonság kedvéért.

Nem nagyon bírja a kritikát Mariah Carey, még azt sem, amit jogosan kap. A szilveszteri hatalmas beégése után ugyanis inkább úgy döntött, hogy kilép a közösségi médiából, sőt, a mindenféle médiából is!

Mariah Carey a botrány után inkább visszavonul egy időre Forrás: AFP/2016 Getty Images/Eugene Gologursky

Az énekesnő ugyanis nem tartja magát hibásnak azért, mert nem tudott elénekelni két vagy három számot élőben. Továbbra is a technikai stábra mutogat, őket okolja a hatalmas beégéséért, miközben ő még csak meg sem próbált rátátogni a dalokra. A nagy port kavaró "fellépés" után még nem akarnak csitulni a kedélyek, ezért határozott úgy az énekesnő, hogy egy időre visszavonul.

Azt azonban leszögezte, hogy a szakmai kötelezettségeit ellátja, készül a turnéra és továbbra is vállal majd ilyen fellépéseket, de csak akkor, ha a saját stábjával dolgozhat.

Emma Stone kezéről lecsapták Damien Chazelle-thttp://www.life.hu/sztarok/20170109-emma-stone-beegett-a-golden-globe-dijatadon.htmlNincs is annál kellemetlenebb, amikor az ember lánya a világ egyik leghíresebb rendezvényén, mindenki szeme láttára kerül kínos helyzetbe. Emma Stone arcán is látszott, hogy ha tehetné, most inkább elsüllyedne a föld alá. TV + Sztárok--Návai Anikó miatt jutott ki Vajna Timi a Golden Globe-ra http://www.life.hu/sztarok/20170109-navai-anikonak-koszonheti-vajna-timi-a-golden-globe-jegyeket.htmlA legnagyobb eseményekre meghívó nélkül nem lehet bejutni. Szerencsére Timi baráti körében akadt egy hölgy, akinek segítségével részt vehettek a világ egyik legizgalmasabb rendezvényén. TV + SztárokOrigoDombóvári Vanda felmondott http://www.life.hu/sztarok/20170109-dombovari-vanda-otthagyja-az-rtl-klubot-maris-uj-munkaja-van.htmlA 42 éves műsorvezető végleg otthagyta a kereskedelmi csatornát. Mint kiderült, már új munkát is kapott. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huHavas Henrik: "Engem már nem lehet megvenni"http://www.life.hu/sztarok/20170109-havas-henrik-keresete-bevetelerol-vallott-az-ismert-musorvezeto.htmlA napokban több olyan hír is napvilágra került, melyek szerint Kálmán Olga után újabb műsorvezető hagyja ott az ATV-t, és a Hír TV-hez igazol. Ezt hamar cáfolták. TV + SztárokOrigoKovács Kati ezért "utálja" Koncz Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20170109-botrany-kovacs-kati-es-koncz-zsuzsa-ezert-nincsenek-joban.htmlBár eddig senki sem tudott arról, hogy Kovács Kati milyen súlyos sérelmeket őriz, nemrég a Teszári Nórának adott interjújában őszintén mesélt az érzéseiről. TV + Sztárok--Valaki pénzért árulja a Hajdú Pétert lebuktató fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20170109-penzert-aruljak-hajdu-peter-es-uj-szerelme-fotojat.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassága véget ért, és kölcsönösen állítják, hogy a másik már megtalálta az igazit. Hajdú Péter azonban tagadja, hogy bárkivel kapcsolatban lenne, ennek ellenére valaki az őt lebuktató fotóval házal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.